به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، عباس تابش مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بازدید از یک واحد تولید شیرینی سنتی در یزد، گفت: روغن و شکر از مواد اولیه ضروری شیرینی پزی است و اگر تولیدکننده ناچار به تامین آن از بازار آزاد شود، بر قیمت تمام شده شیرینی اثر میگذارد.
او افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد برای جلوگیری از گران شدن شیرینی باید برای تامین شکر و روغن واحدهای سنتی پز در یزد چاره اندیشی کند.
معاون وزیر صمت از بخشهای مختلف این واحد تولیدی بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای این واحد قرار گرفت.
در این واحد تولیدی بالغ بر ۱۵ نوع شیرینی سنتی یزد تولید میشود و میزان تولید روزانه به حدود یک تن میرسد.
انتهای پیام/ی