زینی وند گفت: در صورت کمبود هر کالایی، منتظر مجوز بازار نمی‌مانم و در انبار‌ها را به دستور خودم به عنوان مسئول امنیتی استان باز و توزیع می‌کنم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی زینی‌وند، استاندار کرمان صبح امروز ۲۸ بهمن‌ماه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: سهمیه ۲۰۰ تن مرغ منجمد پاسخگوی نیاز استان کرمان نیست و با پیگیری‌های لازم درخصوص تخصیص بیشتر به استان باید جلوی هر گونه چالشی در این زمینه در استان گرفته شود.

او خطاب به مدیران استان بیان کرد: اگر در بازار کمبود کالایی داشته باشیم، بدون مصوبه در انبار‌ها را باز می‌کنم و مدیران موظف هستند که وضعیت استان را به خوبی به مرکز منتقل کنند تا آن‌ها سهمیه کافی و به‌موقع به استان اختصاص دهند.

زینی وند تاکید کرد: هر جا هر ذخیره‌ای در استان باشد و کمبودی در آن کالا احساس شود، بدون اجازه شما در انبار‌ها را باز و کالا‌ها را در بازار توزیع می‌کنیم و دستگاه قضایی با مدیران و کاهلانی که باعث کمبود کالا‌ها در استان می‌شوند و حتی با مدیران ما نیز که کم کاری‌ها انجام دادند، برخورد جدی کنند.

او ادامه داد: استان پهناور کرمان نباید هر روز با کمبود یک کالا روبه رو باشد و نباید معطل اجازه یک فرد در تهران باشیم؛ بنابراین  مدیران وضعیت استان را به خوبی به مرکز منتقل کنید و بدانید در صورت کمبود هر کالایی، منتظر مجوز بازار نمی‌مانم و در انبار‌ها را به دستور خودم به عنوان مسئول امنیتی استان باز و در بازار توزیع می‌کنم.

استاندار کرمان با بیان اینکه از وزیر جهاد کشاورزی مجوز راه‌اندازی مرغداری در استان گرفتیم، تصریح کرد: سالانه میانگین مصرف گوشت مرغ در استان کرمان ۷۵ هزار تن است که حدود ۴۸ هزار تن آن در داخل استان تولید می‌شود این درحالی است که حدود ۶ هزار تن از مرغ تولیدی استان به دلیل جذبه بازار استان‌های دیگر، از استان خارج می‌شود؛ بنابراین حدود ۳۵ هزار تن گوشت مرغ را از خارج استان تامین می‌کنیم.

او با اشاره به قیمت مصوب گوشت مرغ در ستاد تنظیم بازار کشور تاکید کرد: کشور قانون دارد و ما در استان صادقانه رفتار کردیم و طبق قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار کشور مرغ در استان توزیع کردیم؛ اما برخی از استان‌های دیگر طبق قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار گوشت مرغ عرضه نکردند که این امر باعث کمبود در بازار استان کرمان شد و باید مدنظر داشت که ما در چنین شرایطی مرغ منجمد برای تنظیم بازار و ارزان فروشی نمی‌خواهیم؛ بلکه برای تامین نیاز استان می‌خواهیم.

استاندار کرمان تاکید کرد: باید مرغ منجمد در استان تامین و باید تخصصی توزیع شود و با مخلان کار برخورد جدی صورت بگیرد و از دادستان درخواست داریم با مدیرانی که ما به لحاظ قانونی توان برخورد با آن‌ها را نداریم، برخورد جدی کند.

او ادامه داد: کنترل ورودی و خروجی کشتارگاه‌ها باید همچنان به دقت انجام شود و کارگروه توزیع به صورت ویژه تا پایان سال در استان فعال شود و انتظار داریم که توزیع گوشت مرغ تخصصی و توزیع به گونه‌ای باشد که در همه فروشگاه‌ها مرغ موجود باشد.

زینی‌وند افزود: کارگروه تخصصی توزیع گوشت مرغ متعادل به بازار فعلا مستقر باشد و هر هفته گزارش عملکرد آن به ارائه شود.

او خروج مرغ از استان را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد و ادامه داد: باید کمبود مرغ در استان با مرغ منجمد تامین شود و ضمن آن که هرچه سریع تر سهمیه هزار تنی مرغ منجمد به استان بیاید.

استاندار کرمان با تاکید بر نظارت دقیق بر بازار مرغ عنوان کرد: جهاد کشاورزی تا هفته آینده لیستی از ظرفیت واقعی مرغداری‌های موجود استان ارائه دهد تا بتوانیم مشکل مرغداری‌هایی که با همه ظرفیت تولید نمی‌کنند، را رفع کنیم.

مهدی حسینی‌نژاد، رییس سازمان صمت استان کرمان نیز در این جلسه گفت: نباید تا اطلاع ثانوی خروج مرغ از استان داشته باشیم و به شدت خروجی‌های استان در این زمینه کنترل شود.

او با بیان اینکه ۷۰ تن کمبود گوشت مرغ در شهر کرمان داریم، تصریح کرد: میزان کشتار مرغ در شمال استان پاسخگوی نیاز کرمان نیست و جنوب استان نیز به شدت در زمینه گوشت مرغ مشکل دارد که به دنبال مدیریت آن هستیم.

حسینی نژاد در خصوص تامین میوه شب عید نیز گفت: برای استان ۹۵۰ تن پرتقال و ۵۰۰ تن سیب درختی در نظر گرفتیم که در تامین پرتقال مقداری مشکل داریم و در حال حاضر ۳۵۰ تن پرتقال از جنوب استان تامین می‌کنیم و بخشی از سیب درختی نیز تامین شده است.

 علی زینی وند، استاندار کرمان با اشاره به وجود پرتقال در استان کرمان گفت: نمی‌توانیم اجازه دهیم استان با کمبود پرتقال روبه رو باشد و پرتقال از استان خارج شود و تا فردا راه حل عملیاتی برای تامین ۲۰۰ تن پرتقال کمبود در استان به بنده ارائه دهید.

اوبه سازمان صمت استان تاکید کرد: پیگیری کنید که مشکلی در تامین نیاز بازار در روغن، برنج و شکر و مشکلی در ذخایر نداشته باشیم.

 از ابتدای سال تاکنون ۲هزا و ۱۰۰ تن مرغ منجمد در استان کرمان توزیع شده و اکنون ۲۲۰ تن موجودی سردخانه‌های استان بوده و قول اختصاص ۱۲۰ تن دیگر به استان داده شده است.

 منبع: خبرگزاری ایسنا 

انتهای پیام/ م 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.