به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سفر کردن همیشه تجربههای خوبی را برای انسانها رقم میزند و با خاطرههای زیادی همراه میشود اما گاهی یک اتفاق ناخوشایند و غیرمنتظره در یک سفر میتواند به یک باره تمام خوشیهای آن را به فراموشی بسپارد و بهت و پشیمانی را جایگزین آن کند.
اما چرا بُهت؟ احتمالا خیلی از ما از قوانین عجیب و غریبی که در بعضی از کشورها وجود دارد بی خبریم، قوانینی که در کشوری به شدت سخت گرفته میشود و شاید در جایی دیگر کوچکترین اهمیتی نداشته باشد. پس ممکن است با انجام یک کار معمولی در شهر یا کشوری که با قوانین آن ناآشنا هستیم مجبور به پرداخت جریمهای هنگفت و یا تحمل مجازاتی سخت شویم.
در این گزارش، برخی از قوانین عجیبی که در برخی کشورها حاکم است و بی توجهی به آنها نوعی جرم تلقی میشود را مشاهده میکنید.
دولت دُبی معتقد است وجود ماشین کثیف در سطح شهر، تصویر آن را زشت میکند و تهدیدی برای سلامت جامعه محسوب میشود، بنابراین اگر کسی اتومبیل کثیف خود یا حتی ماشین کرایه شده از شخص دیگری را به همان شکل به سطح شهر بیاورد قطعا جریمه خواهد شد و باید 3000 درهم به همین عنوان پرداخت کند.
از آنجایی که ترکها علاقه خاصی به زیتونهای شهر خود دارند، اگر کسی پیش از رسیدن زیتونها آنها را بچیند به پرداخت بیش از 500 دلار جریمه یا حتی در مواردی به تحمل 2 سال حبس محکوم میشود.
ونیز یک شهر توریستی گردشگری است و معمولا بسیار شلوغ است. بنابراین ممکن است افراد حین بازدید احساس خستگی کنند و بخواهند با نشستن در گوشهای خستگی خود را رفع کنند بی آنکه بدانند با این کار مجبور به پرداخت جریمه 588 دلاری میشوند. دولت محلی این شهر برای حفظ آسایش و آرامش ساکنان این منطقه و همچنین خود توریستها، نشستن در این شهر را ممنوع کرده است و توریستها اگر قصد استراحت دارند باید سری به کافهها و رستورانها بزنند. جالب است که دولت محلی با این کار موجب بهبود چشم گیر کسب و کار کافه داران نیز میشود.
اگر اهل جمع کردن سنگریزه و صدف و البته کمی شن از ساحل به عنوان سوغاتی هستید، نباید اینکار را در ساردینیا انجام دهید، چون نقض قوانین محسوب شده و جریمه ۳.۴۸۲ دلاری برای شما در پی دارد.
بندرگاه زیبای کراکینگتون توریستی ترین نقطه در کورن وال است؛ اما دولت جمع کردن سنگریزه از این ساحل را به دلیل فرسایش ممنوع اعلام کرده است و نقض این قانون جریمه ای نزدیک به 1.283 دلار در پی دارد.
البته ریختن زباله در هرجای دنیا عمل ناپسندی است اما هنگ کنگ در برخورد با این اقدام از همه فراتر رفته و برای مقابله جدی با آن، قانونی را وضع کرده که حتی ریختن یک پوست آبنبات در خیابان هم 1500 دلار جریمه به دنبال دارد.
یکی از قوانین عجیبی که بابت عدم رعایت آن جریمه میشوید بنزین تمام کردن در بزرگراه اتوبان آلمان است. این اتوبان یکی از خطرناک ترین بزرگراههای دنیا است که سرعت مجاز در آن 81mph اعلام شده و کوچکترین توقفی حتی اگر به دلیل تمام شدن بنزین باشد با جریمه 34 دلاری همراه خواهد بود.
یکی دیگر از قوانینی که شاید به سختی بتوان آن را باور کرد، ممنوع بودن جویدن آدامس در سنگاپور است. جویدن آدامس در سنگاپور غیر قانونی است و اگر کسی این قانون را نقض کند از طرف دولت به مبلغ 100 هزار دلار جریمه خواهد شد. دولت سنگاپور این کار را به منظور جلوگیری از کثیف شدن جاده ها و پیادهروها تصویب کرده است.
کوهنوردی معمولا در صدر لیست تمام توریست هایی قرار دارد که به سوئیس سفر می کنند. اما نپوشیدن لباس های مناسب در حالی که در دامنههای آلپ سوئیس حتی قدم میزنید برخلاف قوانین این کشور است. نقض این قانون موجب می شود 100 دلار جریمه شوید. پس بهتر است در هنگام بازدید از آلپ سوئیس، پوتین های کوهنوردی و لباسهای گرم به همراه داشته باشید.
حواستان باشد اگر قصد سفر به کارائیب را داشتید هرگز شلوارهای استتاری نپوشید. طبق قوانین در بسیاری از بخش های کارائیب افراد غیر نظامی حق پوشیدن لباسها یا پنهان کردن ادوات جنگی را ندارند. نقض این قانون جریمه ای حدود 3.700 دلار یا یک سال زندان در پی دارد!
گزارش از فاطمه کربلایی
انتهای پیام/
جریمه شامل موارد زیر می شود :
توهین به من ،
والسلام .