هر محصول و فرآورده خام دامی از مزرعه تا سفره تحت نظارت بهداشتی کارشناسان سازمان دامپزشکی است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در کارخانه‌ها، سردخانه‌ها، مراکز توزیع، فروشگاه‌های عرضه نظارت مستمر و دقیقی دارند.

او با اشاره به ضوابط و دستورالعمل‌های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در خصوص نحوه تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فرآورده‌های خام دامی بویژه شیر خام، گوشت سفید و قرمزگفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در نگهداری، عرضه فرآورده‌های تاریخ مصرف گذشته و فاسد خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ از جمله موارد غیر بهداشتی است.


بیشتر بخوانید


رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: تحت هیچ شرایطی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی حق منجمد کردن گوشت گرم را ندارند.

او بیان کرد :خوشبختانه در بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در روستا‌های طبس و بندان هیچگونه تخلف بهداشتی مشاهده نشد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.