دانشمندان آمریکایی می‌گویند وزنه زدن می‌تواند باعث کاهش خطر سکته قلبی و مغزی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، عمر طولانی می‌تواند حاصل داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش مداوم باشد. با این حال، چه نوع ورزشی برای سلامت بدن و عمر طولانی مفید است؟ تحقیقات جدید نشان می‌دهد وزنه زدن می‌تواند باعث کاهش خطر حمله قلبی شود.

بر این اساس، تحقیقات دانشمندان دانشگاه آیووا آمریکا نشان می‌دهد وزنه زدن کمتر از یک ساعت در هفته می‌تواند باعث کاهش ۴۰ تا ۷۰ درصدی خطر ابتلا به سکته قلبی و سکته مغزی شود. این تحقیقات حاکی از آن است منافع ورزش‌های قدرتی برای بدن بی ارتباط با فعالیت‌های هوازی است.

دانشمندان آمریکایی در این تحقیقات به بررسی بیش از ۱۳ هزار فرد بالغ اقدام کردند و ۳ موضوع مرتبط با سلامتی  بررسی شد که شامل بیماری‌های قلبی و عروقی مانند سکته قلبی و سکته مغزی که منجر به مرگ نمی‌شود، تمامی مشکلات قلبی و عروقی که شامل موارد مرگ  می‌شود و هر گونه عامل مرگ و میر، می‌شد.

یکی از دانشمندان در این باره گفت: شواهد نشان می‌دهد انجام ورزش‌های استقامتی و هوازی باعث کاهش خطر هر سه موضوع می‌شود، اما سوالی که برای ما مطرح شد این بود که آیا ورزش‌های سنگین مانند وزنه زدن نیز می‌تواند برای سلامتی بدن در این زمینه موثر باشد؟

معجزه وزنه زدن برای سلامتی بدن

پیش‌تر تحقیقات درباره ورزش‌های قدرتی بر سلامت استخوان ها، عملکرد فیزیکی و کیفیت زندگی افراد مسن تمرکز داشت. زمانی که از کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی سخن به میان می‌آید، بیشتر مردم به فکر ورزش‌های هوازی و دویدن می‌افتند.

با این وجود، تحقیقات دانشمندان دانشگاه آیووا نشان می‌دهد وزنه زدن و ورزش‌های قدرتی می‌تواند منافع زیادی برای سلامت قلب افراد داشته باشد. دانشمندان تاکید دارند وزنه زدن به صورت مستقل و بدون ارتباط با انجام ورزش‌های هوازی می‌تواند بر سلامت بدن تاثیر داشته باشد.

محققان همچنین به بررسی ارتباط میان ورزش‌های استقامتی و دیابت و کلسترول بالا پرداختند و تحقیقات نشان داد ورزش کردن می‌تواند خطر هر دو بیماری را کاهش دهد. این فعالیت ۳۲ درصد خطر کلسترول بالا و ۲۹ درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.