به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سلمانزاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از فعالیت بالای کشتارگاههای مرغ استان با توان بالا خبر داد.
سلمانزاده با اشاره به فعالیت کشتارگاههای مرغ استان مرکزی با ظرفیت ۸۰ درصد توان تولید افزود: در استان ۷ کشتارگاه طیور باظرفیت ۲۶ هزار قطعه وجود دارد که درحال حاضر ۵ کشتارگاه باظرفیت تولید ۲۲ هزارقطعه درساعت در حال فعالیت هستند.
او اضافه کرد: خوشبختانه استان مرکزی در زمینه تولید گوشت مرغ به حد مطلوب و نهایی خود رسیده است، زیرا بسته بندی گوشت مرغ در سطح استان از کیفیت مطلوب و بالایی برخوردار است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: کشتارگاههای طیور استان مرکزی تماما صنعتی بوده و از نظر بهداشتی کاملا با اصول موجود تطبیق دارندو دراین کشتارگاهها مرغ گرم زیرنظر شبکه دامپزشکی استان در گریدهای مختلف تولید وبه بازار عرضه میشود.
او ادامه داد: در کشتارگاههای گرید A+توان تولید مرغ باکیفیت بالا و استانداردهای بین المللی تولید و قابلیت عرضه به بازارهای داخلی و خارجی وجود دارد.
انتهای پیام / ج