رئیس اسبق دستگاه امنیت عمومی رژیم صهیونیستی هشدار داد «موجودیت» این رژیم ممکن است به زودی دستخوش نابودی شود.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه القدس العربی، رئیس اسبق دستگاه امنیت عمومی رژیم صهیونیستی (شاباک) نسبت به خطرات قریب الوقوع برای موجودیت این رژیم هشدار داد.

یووال دیسکین روز جمعه در یادداشتی برای روزنامه یدیعوت آحارونوت درباره خطرات موجودیتی برای رژیم صهیونیستی پس از یک نسل (۲۵ سال) هشدار داد و متذکر شد این خطرات نه از سوی دولت‌های خارجی، بلکه داخلی است.

این مقام سابق صهیونیست تاکید کرد: اگر در برهه کنونی به شرایط سروسامان ندهیم، زمان باارزشی را از دست می‌دهیم و شاید بعد از یک نسل موجودیتمان از بین برود.

دیسکین بحران سیاسی را که امروز رژیم صهیونیستی تجربه می‌کند و عدم موفقیت در تشکیل یک کابینه پایدار و با ثبات را "نمایش سیاسی کم ارزشی" توصیف کرد، که جایگزین تقابل با موضوعات استراتژیک شده است.

رئیس سابق شاباک در بخشی از یادداشت خود با طرح این پرسش آیا اسرائیل دارای انسجام اجتماعی و مصونیت اقتصادی و نیروی نظامی- امنیتی است که تداوم وجودش را پس از یک نسل تضمین کند، می‌نویسد: من در مورد تهدید هسته‌ای ایران، موشک‌های حزب الله یا اسلام سلفی صحبت نمی‌کنم، من در مورد تغییرات جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی صحبت می‌کنم که ماهیت کشور‌ها را تغییر می‌دهد و پس از یک نسل تهدیدی برای موجودیت آن‌ها محسوب می‌شود.

در ادامه این یادداشت یادآور می‌شود: اختلافات داخلی در حال عمیق شدن است، در حالی که شکاف بین راست و چپ بیشتر از شکاف بین یهودیان و اعراب شده است، عدم اعتماد به نهاد‌های دولت مرکزی در حال افزایش است، فساد در نهاد‌های محلی و ملی بیداد می‌کند، همبستگی اجتماعی بسیار کم است و رهبری ما فاقد الگو‌ها و الگو‌های شخصی است. بسیاری از ما ثمره ذهنیت خشمگین میکی زوهر (رئیس ائتلاف در کنست) هستیم. روشن است که شورای منطقه‌ای به نام اسرائیل قادر به اداره بسیاری از مناطق از جمله النقب، الجلیل، القدس و یا بنی براک نیست.

کابینه به اصطلاح ائتلافی رژیم صهیونیستی که خود پس از مدتها کش و قوس تشکیل شده بود، نتوانست خیلی دوام بیاورد و اختلافات بنیامین نتانیاهو و بنی گانتس بالاخره منجر به انحلال کنست و رفتن به سوی چهارمین انتخابات پارلمانی ظرف دو سال شد. هر چند برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات کنست در اوایل ماه مارس صورت گرفته، اما بعید است این انتخابات پایانی بر بحران های داخلی رنگارنگ  ناشی از همه گیری کرونا، فساد مالی نخست وزیر خود و تزلزل سیاسی در اراضی اشغالی باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۶:۱۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
انشاءالله این غده سرطانی بدخیم رژیم جعلی صهیونیستهای نکبت چپاولگران دروغگویان دزدان بی رحم غاصبهای اشغالگران ظالمین ستمگران کودک کشان مظلوم کشان شکنجه گران سفاکان شیطان صفتهای فاسدین فاسقین بی عدالتهای تبعیضگران نژادپرستان لامذهبان کافران خبیث منحوس که حتی یهودی واقعی هم نیستند تروریست پروران تروریست بیش نیستند که امیدواریم به حول قوه الهی هر چه سریعتر شرشان از کل جهان و جهان اسلام ناب محمدی ص کم شود و به زبال دان تاریخ بشریت انداخته شوند همچون اقوام مجرمینی که خداوند جل جلاله نابودشان کرد مانند فراعنه مصر قدیم و قوم ثمود قوم عاد قوم لوط و هیتلر ملعون همچون چنگیز خان مغولهای وحشی همچون حکومت پهلوی طاغوتی و همچون صدام یزید کافر بعثی فاشیست همچون ترامپ ملعون و دارو دستش که برای همیشه به زبال دان تاریخ بشری انداخته شدند و انداخته می شوند که همگیشان ضد حقوق بشر انسانی و ضد عدالت عادلانه بدون تبعیضگریهای مختلف بوده و هستند ننگ و مرگ و جهنم اسفل سافلین بر همگیشان باد .
والسلام و صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
خداقوت .ولی کم بنویس بتونیم بخونیم ،اینجوری حوصله زیادی میخواد.که توخیلیانیس
آخرین اخبار