رضا قیصی پور مدیرکل استاندارد استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شرکت فرآوری نگین املاح دریایی خوزستان با نام تجاری نمک دریایی دلفین موفق به دریافت اولین پروانه کاربرد نشان حلال برای فرآورده نمک خوراکی یددار در کشور شد.
او افزود: به استناد تبصره ۲ بند ۱ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استانداردسازی کشور، سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور میباشد و نشان حلال دریافت شده از سایر نهادها، مرجعیت قانونی ندارد.
قیصی پور بیان داشت: حلال به غذاهایی گفته میشود که مصرف، تولید و مصرف آنها منطبق با مبانی و الزامات شرعی و فقهی دین مبین اسلام است و نشان حلال برای محصولاتی صادر میشود که به صورت حلال آماده و تولید میشوند.
نمک دریا، نمک حاصل از تبخیر آب دریا است که بیشتر آن را به عنوان چاشنی در غذاها، پخت و پز، درمان دردها و بیماری ها، لوازم آرایشی و برای حفظ مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد، این نمک بهطور معمول گرانتر از نمک معمولی است و بیشتر در چیپسها استفاده میشود و به آن نمک خام و نمک خورشیدی نیز میگویند.
انتهای پیام/گ