به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه مرغ طعم دار آشنا کنیم.
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.
حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.
حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویههایی که داشتین آغشته کنین.
داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینهها رو داخل ماهیتابه بذارین.
حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد (نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده.
کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین.
نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.
حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/