به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ولادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) در مقدسترین مکان عالم یعنی کعبه امری است که تنها متعلق به شیعه نیست و غیرشیعه هم آن را نقل کردهاند.
بر این اساس، در منابع اهل تسنن از شخصی به نام یزید بن قعنب روایت شده است. در اینجا نقل اهل تسنن را روایت میکنیم چراکه بهقول شاعر: «خوشتر آن باشد که وصف دلبران/ گفته آید در حدیث دیگران».
بیشتربخوانید
یزید بن قعنب میگوید با گروهی از قریش در کنار کعبه بودیم که ناگهان فاطمه بنت اسد در حالی که درد زایمان داشت کنار کعبه آمد و خدا را به این خانه مقدس و بانی آن سوگند داد تا درد را بر او تسکین دهد. ناگهان در مقابل چشمان حیرتزده ما دیوار کعبه شکافته شد و فاطمه بنت اسد داخل خانه کعبه شد و دیوار به هم آمد.
شگفتزده سراغ درب کعبه رفتیم و دیدیم بسته است. سراغ کلیددار کعبه فرستادیم. او آمد و قفلی که همیشه بهراحتی گشوده میشد هرچه کرد باز نشد. فهمیدیم در آن حکمتی نهفته است.
بعد از سه شبانهروز دیوار خانه کعبه از همانجا دوباره شکفته شد و فاطمه بنت اسد در حالی که نوزاد مطهر و مقدس خود را در آغوش گرفته بود بیرون آمد. دیوار کعبه مجددا به هم آمد و او خدا را سپاس گفت که به او توفیق داد نوزاد خودش را در مقدسترین مکان به دنیا آورد.
این فضیلت بزرگی است که برای هیچیک از اولیاء بزرگ الهی حاصل نشده. اگرچه مخالفان و بیمعرفتان به مقام عظیم امیرالمومنین امام علی (ع) که نتوانستهاند آن فضیلت بزرگ را انکار کنند، با جهل و تعصب کور گفتهاند بنابر نقلی پیش از علی هم «حکیم بن حزام» یکی از سران مشرکین مکه در کعبه به دنیا آمده بود که این دروغی بیش نیست.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
پدر داشتن بسیار خوب است پشت داشتن بسیار خوب است ولی پدری که پدر کنه و پدری کرده باشد در حق فرزندانش نه پدری که فقط اسم پدری روش بوده یا هست.