به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، «اونیک گاسپاریان» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ارمنستان امروز (پنجشنبه) خواستار استعفای «نیکول پاشینیان» نخستوزیر این کشور شد.
پاشینیان در واکنش به این خبر اعلام کرد: «ستاد مشترک نیروهای مسلح طرحی برای شکلگیری یک کودتای نظامی در ارمنستان دارد.»
پاشینیان همچنین از هواداران خود خواست تا به خیابانها بیایند.
همچنین خبرگزاری رویترز اعلام کرد رئیس ستاد نیروهای مسلح و فرماندهان ارشد ارتش ارمنستان با صدور بیانیه ای خواهان کناره گیری نیکول پاشینیان شدند. رویترز همچنین اعلام کرد نخست وزیر ارمنستان، رئیس ستاد نیروهای مسلح را به اتهام تلاش برای کودتا برکنار کرد.
خبرنگار الجزیره در ارمنستان نیز گزارش داد مخالفان دولت ارمنستان خیابانهای اصلی ایروان را مسدود کرده و خواستار استعفای دولت شدند.
نخستوزیر ارمنستان در بیانیهای از طرفداران خود خواست تا در ایروان گردهم آیند و اعلام کرد امروز در تلویزیون یک سخنرانی به این مناسبت خواهد داشت.
همچنین منابع خبری اندکی بعد اعلام کردند پاشینیان رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ارمنستان را اخراج کرده است.
منابع خبری تصاویری از حضور نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان در راهپیمایی طرفدارانش در میدان آزادی شهر ایروان، پایتخت این کشور منتشر کردند.
نخستوزیر ارمنستان در جمع هوادارانش گفت قصد ندارد خاک این کشور را ترک کند.
او با حضور در تجمع هوادارانش گفت: «امیدوارم به این ایجاد وحشت از طریق اطلاعات عادت کرده باشید. آنها به شایعهپراکنی ادامه میدهند و ادعا میکنند ما یک هواپیما آماده کردهایم تا فرار کنیم. ما اینجا هستیم و صرفنظر از اینکه چه اتفاقی رخ دهد، میهن خود را ترک نمیکنیم. خانواده من اینجا هستند».
وزارت دفاع ارمنستان هم در واکنش به صدور بیانیه ارتش در خصوص برکناری نیکول پاشینیان، نخست وزیر این کشور اعلام کرد که ارتش یک ساختار غیرسیاسی است و تمام تلاشها برای درگیر کردن نیروهای مسلح در هر روند سیاسی کاملاً غیرقابل قبول است.
نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان همچنین در یک سخنرانی ویدئویی با تاکید بر اینکه مردم این کشور اجازه نخواهند داد کودتایی صورت گیرد، گفت: «ارتش نمیتواند در رویههای سیاسی مشارکتی داشته باشد. ارتش باید تابع مردم و مقاماتی باشد که از سوی مردم انتخاب شدهاند».
ارمنستان در جنگ ۴۴ روزه با جمهوری آذربایجان در قره باغ شکست خورد. در این جنگ پس از پیشروی نیروهای آذربایجان، ارمنستان به اجبار هفت منطقه اشغالی این کشور در قره باغ را تخلیه کرد. اکنون مخالفان پاشینیان او را متهم به خیانت و کشتار نیروهای ارمنی در این جنگ دانسته و خواستار استعفای او هستند.
این جنگ با آتشبس سه جانبه «ایروان، باکو و مسکو» به اتمام رسیده و باعث شد انتقادات از پاشینیان بیشتر شود.
انتهای پیام/
پایان جنگ ارمنستان و آذربایجان امضای قرارداد صلح بود ،
بی معنی است مردم این قرارداد را قبول نداشته باشند ،
پایان این اغتشاش خیابانی انقلاب مخملی اوکراین است ،
حرف من این است ،
بهتر است موضوع داخلی ارمنستان یا از راه قانون و انتخابات حل شود و
یا صلح و توافق همه گروه ها .