رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف فست فودها، غذا‌های پر چرب و خوراکی‌های ناسالم از جمله عوامل اضافه وزن و چاقی است.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه  البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: الگوی غذایی نادرست یکی از مهمترین علل چاقی است، مصرف فست فود، غذاهای چرب و خوراکی های ناسالم از جمله عوامل اضافه وزن به شمار می آید.

او با بیان این که مصرف سبزیجات و غذاهای سالم رو به کاهش است، افزود: شاخص توده بدنی BMl نشان دهنده وضعیت وزن افراد در بزرگسالی است که اگر این شاخصه حدود ۲۴.۹ درصد باشد وزن سالم به شمار می آید.

باقرزاده با اشاره به این که  شاخص توده بدنی اگر بالغ بر عدد ۴٠  باشد بیانگر چاقی مفرط است گفت: اگر ارزیابی شاخص توده بدنی بین ۲۵ تا ۲۹.۹ درصد باشد نشان دهنده چاقی است.

او گفت: طبق ارزیابی های اعلام شده آمار اضافه وزن در کشور، ۳۵/۲ درصد است، همچنین ارزیابی های انجام شده در استان نشان می دهد که آمار جمعیت افراد چاق در البرز ۳۹ درصداست.

باقرزاده گفت: باید چاقی را از دوران کودکی کنترل کنیم، چرا که ادامه روند چاقی در سنین بالاتر منجر به بیماری هایی از جمله بیماری های قلبی ،عروقی و دیابت خواهد شد.

او با اشاره به این که چاقی یک بیماری به حساب می آید گفت :افرادی که دچار اضافه وزن شده اند ۲۰ درصد بیشتر از سایر افراد دچار بیماری می شوند.

باقرزاده با بیان این که چاقی یکی از علل کوتاه شدن قد در کودکان است، گفت: افزایش اضافه وزن زمانی صورت می گیرد که مقدار کالری دریافتی بیش از کالری مصرفی باشد.

انتهای پیام/ ر.ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار