موهبتی گفت: حمله به فرمانداری و بخشداری سراوان در هر جای دنیا رخ داده بود بسیاری از انسان‌ها کشته می‌شدند اما در سراوان این اتفاق نیفتاد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست با سران طوایف سیستان و بلوچستان گفت: کسانی که آن سوی مرزها نشسته اند و در کشته شدن مردم سخن می‌گویند چرا در حوادث تروریستی تاسوکی، دارزین و بمب گذاری در مساجد مختلف سکوت کرده بودند؟

او افزود: در کجای دنیا به مقرهای نظامی و دولتی و حکومتی حمله می‌شود و حاکمیت اجازه می‌دهد تیری شلیک نشود؟ حمله به فرمانداری و بخشداری  سراوان در هر جای دنیا رخ داده بود بسیاری از انسان‌ها کشته می‌شدند اما اینجا این اتفاق نیفتاد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تعدادی از دشمنان درصدد به خطر انداختن امنیت سیستان و بلوچستان هستند و به خاطر این هدف دست به هر کاری می‌زنند، گفت: دشمنان نظام از این روند به شدت عصبانی هستند و طرح و برنامه‌های مختلفی را برای توقف و جلوگیری از توسعه استان بکار می‌گیرند.

موهبتی با بیان اینکه اگر کسی خطایی بکند قطعا با آن برخورد می‌شود، افزود: در کمال تاسف در حادثه مرزی سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود اما رسانه‌های بیگانه به گونه ای این موضوع را نشان دادند که انگار یک قتل عام در سراوان اتفاق افتاده است.

او با اشاره اینکه، اخبار جعلی رسانه‌های معاند عده‌ای که تحت تاثیر قرار داد و باعث شد دست به تحرکاتی بزنند، تصریح کرد: اکنون در فضایی هستیم که عقلانیت حاکم نیست بلکه احساسات و هیجان غلبه دارد، باید جوانان خود را مراقبت کنیم که احساساتی وارد بازی دشمن نشوند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اگر خدای نکرده اتفاق ناخوشایندی بیفتد، خشک و تر، شیعه و سنی، اصولگرا و اصلاحطلب و مردم و مسئولان باهم می‌سوزند، دشمن در حال آتش اندازی است و ما نباید بی‌تفاوت باشیم باید هوشیار باشیم و مردم قوم خود را هوشیار کنیم.

موهبتی ادامه داد: حتما از مظلوم دفاع می‌کنیم، اگر مظلومی توسط ماموری کشته شود حتما دادسرای نظام برخورد می‌کند و از طرفی در مقابل اغتشاشگران هم کوتاه نمی آییم.

 استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اجرای طرح رزاق منافع مافیا را به خطر انداخته است، افزود: بسیاری از سوخت کش‌ها فقط راننده هستند و یک نفر با دارا بودن چندین خودرو منافع بسیاری کسب می‌کند و اجازه درآمدزایی به مرزنشینان نمی‌دهد ما با این مافیا در حال مقابله هستیم.

موهبتی ادامه داد: به دنبال اجرای طرح رزاق ۵۶ درصد تصادفات خودروهای شوتی کاهش پیدا کرده زیرا تعقیب و گریز صورت نمی‌گیرد و جاده‌ها برای آنان امن‌تر شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/س

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
باران
۱۲:۴۶ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
همه کارخانه ها همش تو تهران ساخته میشه
تهران و تهرانیا ک اکثر غیر بومی ها هستن از کثافت این کارخانه ها خفه میشن

چرا این کارخانجات تو مناطق مانند سیستان و بلوچستان دایر نمیشه ک این بنده خدا ها کار داشته باشن


یکی هم بهتره همه ایرانیان سهمیه بنزین داشته باشند و هرکس خودش تصمیم بگیره چطور بنزین استفاده کنه بفروش آزاد یا تو بورس یا استفاده کنه
البته سهمیه وسایل نقلیه و مشاغلی ک ربط داره ب وسایل نقلیه عمومی محفوظ باشه و حق فروش نداشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۹
اون همه آدم توامریکا رفتن توکنگره اونهم چه جای والله تو ایران میبود میلیونها آدم کشته میشدن بابا مشکل بلوچستان جای دیگرهستش اگرادم کاردرست و حسابی داشته باشه اون کارو میکنه اون کارمال انسان نیست مال خره
Pakistan
علی
۱۸:۲۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۹
لعنت خدا برتروریست و شبکه های اجتماعی معاند ودشمن نظام که درقتل این عزیزان ،حالا فرق نمیکنه اون عزیز گازوییل کش که شغلی ندارد واون عزیز افسر شهید که در راه امنیت این مرز وبوم جان عزیزش رو فدا کرد واون عزیزانی که به سمت مردم شلیک نکردند .هر کجای دنیا بود این اتفاق کشته ی بسیار می داد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
بلهههههههههه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
زاهدان چون رو مرز خلافکار زیاد توش هس خیلیا هم مردم عادی هستن ک از همچی محرومن
Netherlands
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
بله میدونیم
Germany
Sinasina
۰۹:۴۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۹
ننگ بر تروریست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
بیشتر این مشکلات ناشی از محرومیت این استان است.
باید سیستان رو هم مثل تهران و کرج دید.
انگار اون منطقه جزو ایران نیست. محرومیت بیداد میکنه...
آخرین اخبار