برخی از افراد نسبت به خوردن ماهی آلرژی و حساسیت دارند که در مواردی با علائم شدید همراه است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت پزشکی "العین"، انجمن آلرژی و آسم آلمان اعلام کرد که آلرژی ماهی یک آلرژی غذایی است. این به معنای ظهور واکنش‌های آلرژیک به یک پروتئین خاص هنگام خوردن ماهی است.

این انجمن توضیح داد که این پاسخ‌های آلرژیک با مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال و مشکلات پوستی مانند خارش، قرمزی و جوش بروز پیدا می‌کنند.

در بعضی موارد ممکن است علائم شدیدی مانند تنگی نفس و شوک آلرژیک ایجاد شود که ممکن است جان فرد را نیز تهدید کند. برای جلوگیری از این خطرات سلامتی، بیماران باید از خوردن ماهی و همچنین کپسول‌های حاوی روغن ماهی اجتناب کنند.

از طرف دیگر، بیماران باید فقدان عناصری که ناشی از عدم مصرف ماهی است، چون ید، ویتامین دی و اسید‌های چرب امگا ۳ را جبران کنند.

شیر و فرآورده‌های آن و تخم مرغ منابع غذایی غنی از ید هستند، در حالی که بدن می‌تواند از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید و همچنین با خوردن غذا‌های غنی از ویتامین دی مانند تخم مرغ و شیر به تولید این ویتامین کمک کند.

در مورد منابع غذایی غنی از اسید‌های چرب امگا ۳، نیز باید گفت که روغن‌های گیاهی مانندروغن بذر کتان و روغن سویا گزینه‌های خوبی هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۱۴:۲۷ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
یعنی راهی یرای غلبه بر این نوع الرژی و استفاده مجدد از ماهی وجود ندارد (فقط گفتن نخورید.)
Canada
ناشناس
۱۴:۲۷ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
یعنی راهی یرای غلبه بر این نوع الرژی و استفاده مجدد از ماهی وجود ندارد (فقط گفتن نخورید.)
آخرین اخبار