به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گرگان با نام قدیمی استرآباد مانند گوشه گوشه ایران کهن فرهنگ خاصی دارد که از جمله آن آداب و فرهنگ استقبال از نوروز است.
یکی از نمادهای فرهنگ غنی مردم گرگان غذاها و شیرینی های خاص این منطقه برای نوروز است که حالا و در آستانه نوروز ۱۴۰۰ این کار به اوج خود می رسد.
شیرینی های خوشمزه گرگان از پادرازی گرفته تا نان زنجیبلی که همین چهار سال قبل به عنوان یک میراث ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسید، تا نان خرمایی و حلوای اوماج این روزها تنور شیرینی پزی های گرگان را حسابی داغ داغ و ویترین مغازه هایشان را زیباتر از همیشه کرده است.
عکاس باشگاه خبرنگاران جوان گلستان سری به یکی از این شیرینی فروشی های سنتی شهر گرگان زده و عکس های زیبایی گرفته تا هوای دلتان را حسابی بهاری کند.
انتهای پیام/ک/م