به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،عباس قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تامین گوشت مرغ با حدود ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی بیشتر از ماه گذشته، مشکلی وجود نخواهد داشت. در خصوص گوشت قرمز مشکل خاصی نداریم و قیمتها با ثبات است و روند کاهشی قیمت تخم مرغ را نیز در بازار داریم. مقرر شد که وزارت جهاد کشاورزی ورود مرغ را به بازار بیشتر کند تا التهاب موجود برطرف شود.
قبادی گفت:در تامین مرغ مشکلی وجود ندارد و بر اساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی نزدیک به ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی بیشتر از ماه گذشته انجام شده است و امیدواریم این مشکلات بازار رفع شود.
او بیان کرد: در سال ۱۳۹۹ به نسبت سال گذشته واردات گوشت قرمز به یک چهارم رسیده که نشانگر تامین بخش عمدهای از نیاز کشور از محل تولید داخل است. در تامین روغن خام مورد نیاز واحدهای تولیدی مشکلی نداریم و بالغ بر ۴۵۰ هزار تن روغن خام در گمرکات کشور داریم که به اندازه ۴ ماه کشور است.
قبادی بیان کرد: در سالهای گذشته کارخانه های روغن حدود ۱۵ روز تعطیلی برای ایام نوروز داشتند اما با توجه به شرایط خاصی که امسال در آن قرار گرفتیم مقرر شد تعطیلیها به حداکثر سه روز کاهش پیدا کند و کارخانه ها با سه شیفت کاری ادامه فعالیت داشته باشند تا کسری روغن در بازار جبران شود.
دبیر ستاد تنظیم بازار با تاکید بر اینکه سهمیه ورق نیز برای کارخانه های روغن در نظر گرفته شده است، بیان کرد: در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار مقرر شد که کل نیاز حلب کارخانه های روغن تأمین شود که خوشبختانه معاونت امور صنایع وزارت صمت این کار را انجام داده است. همچنین در این جلسه سازمان حمایت گزارشی از روند قیمتها در بازار را ارائه داد که بر اساس این گزارش در هفته گذشته تنها در سه یا چهار قلم کالا افزایش قیمت داشته ایم و در مابقی کالاها ثبات نسبی حاکم بوده است.
قبادی گفت: روند ورودی کالا به کشور با ثبات و مناسب است، رقمهای قابل توجهی کالا در بنادر و گمرکات کشور در حال ترخیص است. ورودی کالا به کشور به نسبت هفته گذشته بالغ بر ۴۵۰ هزار تن بوده است.
دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به پیشنهاد استانداری سیستان و بلوچستان برای مرزنشینان این منطقه بیان کرد: بر اساس این پیشنهاد تهاتر و صادرات و واردات کالا در مرز رونق خواهد گرفت و امیدوار هستیم این پیشنهاد که در ستاد تنظیم بازار نیز به تصویب رسیده مورد موافقت مسئولان قرار بگیرد تا بخشی از نیازهای استانهای شرقی از این طریق حل شود و کمکی به مردم آن منطقه کرده باشیم.
قبادی گفت:میوه از انبارهای شمال و شمال غرب کشور به ۲۰ استان توزیع شده است و از دهه آخر اسفند توزیع میشود.
انتهای پیام/