به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علیاکبر مرتضایی فرماندار ویژه کاشان امروز در نشست شورای اداری کاشان افزود: با تدبیرهای اندیشیده شده برای روستاییان نیز در مرکز بخشها مکانهایی برای توزیع کالاهای اساسی پیشبینی شده است.
او با بیان اینکه کاشان اکنون با کمبود نیروی کار زیردیپلم مواجه است، ادامه داد: برای جذب افراد تحصیلکرده و دانشگاهی نیز باید برنامه تدوین شود.
مرتضایی با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مرکزهای آموزش عالی کاشان در سال آینده باید بر پایه نیاز این شهرستان باشد، گفت: پایاننامههای دانشجویان نیز باید منجر به رفع مشکلات منطقه با اولویتهای فرش، گلاب و توجه به نهجالبلاغه باشد.
او با تاکید بر لزوم حضور حداکثری مردم در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: برگزاری باشکوه این انتخابات نیازمند همکاری تمامی دستگاههای اجرایی است.
به گفته او، فرمانداری کاشان به عنوان مجری انتخابات در شهرستان به دنبال برگزاری انتخابات شفاف، قانونی با حضور حداکثری افراد واجد شرایط رای دادن است.
فرماندار کاشان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اقامه نماز جماعت در دستگاههای اجرایی شهرستان، تصریح کرد: بر پایه قانون در ادارهها، سازمانها و نهادهای دارای افزون بر ۱۵ نفر نیرو، باید نماز با جماعت خوانده شود.
او حضور مدیران، رئیسان و معاونان دستگاههای اجرایی برای تشویق سایر کارمندان در صفهای نماز جمعه را خواستار شد و گفت: نمازخانه دستگاهها باید در بهترین مکان و دارای وسایل گرمایشی و سرمایشی باشد و برای اقامه نماز انگیزه ایجاد کند.
مرتضایی، صادرات ۵۰۰ کیلوگرم اسانس گل محمدی ، رونمایی از تقویم تدوین شده گردشگری منطقه کاشان، تثبیت ۲ هزار شغل در دوران کرونا، گشایش کتابخانه تخصصی کاشانپژوهی و رسیدگی به تصرفهای غیرقانونی به زمینهای دولتی و منابع ملی را از جمله اقدامهای دستگاههای اجرایی کاشان در امسالعنوان و اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب و ادارههای برق، گاز و مخابرات نباید خدماتی برای اینگونه زمینها در نظر بگیرند.
خانواده، مبدا اقامه نماز
رییس ستاد اقامه نماز استان اصفهان نیز در ارتباط تصویری زنده با اشاره به شعار سومین اجلاس استانی نماز با عنوان «پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد» گفت: نخستین اجتماع بشری از خانواده تشکیل میشود و اقامه نماز از این مکان شروع میشود.
حجتالاسلام ابراهیم رنجبر گفت: یاد دادن نماز به کودکان در طفولیت بر پدران و مادران ضروری است تا فرزندان در هفت سالگی نماز خواندن را یاد بگیرند.
او از معلمان و مدیران مدرسهها نیز خواست مقدمه اقامه نماز اول وقت را برای دانشآموزان فراهم و آنان را با برنامههای مطلوب تشویق و ترغیب کنند.
رییس ستاد اقامه نماز استان اصفهان با تاکید بر اینکه نماز باید بین جوانان و نوجوانان در جامعه اسلامی ترویج شود، اظهار کرد: برنامهها برای ترغیب دانشآموزان به اقامه نماز باید به سمت آموزش و پرورش هدایت شود.
او با اشاره به اینکه ۱۳ نهاد و ارگان در امور مسجدها دخالت دارند، افزود: این نهادها باید با تعامل و همافزایی برنامه واحدی را برای امور مسجد با هدف تشویق و ترغیب جوانان برای حضور در این مکانهای مقدس در نظر بگیرند.
توجه به نماز، وظیفه همگانی
نماینده، ولی فقیه و امام جمعه کاشان نیز در این نشست اظهار کرد: قرآن مجید برای موضوع نماز اهمیت ویژهای قائل است و همه باید خود را نسبت به اجرای آن موظف و مسوول بدانند.
آیتالله عباسعلی سلیمانی از رییس ستاد اقامه نماز کاشان خواست تا کیفیت و کمیت اقامه نماز در دستگاههای اجرایی این شهرستان را بررسی و رصد کند.
او ادامه داد: ستاد اقامه نماز کاشان باید گزارشهایی از کیفیت برگزاری نماز در دستگاههایی اجرایی این شهرستان تهیه و آنها را دستهبندی کند تا دستگاههای موفق در این زمینه تشویق و دستگاههای ضعیف آسیبشناسی شوند.
هفتمین و آخرین نشست شورای اداری کاشان با دستور کار اجلاس نماز، با حضور مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان در فرمانداری برگزار شد.
انتهای پیام/م