به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شربت گل گاوزبان را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گل گاوزبان خشک: ۵۰ گرم
بادرنجبویه: ۲۵ گرم
عرق گل گاوزبان، عرق بیدمشک
گلاب: ۸۰ گرم
خاک قند یا شکر: به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
گل گاوزبان و بادرنجبویه را یک شب در مایه عرقها بخیسانید بعد صاف کنید و با ۲۰۰ گرم قند یا خاک قند یا شکر معمولی، روی حرارت خیلی ملایم به قوام شربت بیاورید.
نکته:
این شربت را میتوانید هر بار با آب یا بهارنارنج مخلوط کرده و هر بار دو قاشق روزی پنج بار از آن استفاده کنید
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/