به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش کاری ویندالو، یکی از انواع خورشهای تند و پرادویه نواحی غربی کشور هندوستان است. ویندالو به معنای غذایی گوشتی است که با ادویههای فراوان و به خصوص سرکه و زنجبیل طعم دار کرده و طبخ میکنند. از این رو ادویه اصلی این غذای هندی، زنجبیل و فلفل قرمز میباشد که البته میتوانید با توجه به ذائقه غذایی خود میزان ادویههای این غذای خوشمزه و معروف را کم و یا زیاد کنید.
خورش کاری ویندالو، یک نوع غذای تند و آتشین بوده که میتوانید به راحتی در منزل این غذای خوشمزه و لذیذ را آماده و طبخ کنید. به دلیل ادویههای زیادی که در طبخ این خورش هندی استفاده میشود، طعم آن متفاوت و لذیذ خواهد شد. اما اگر حساسیت خاصی به هر یک از ادویههای استفاده شده در این خورش دارید میتوانید آن را حذف نمایید. این غذا را هم با پلو و هم با نان میتوانید سرو نمایید.
مواد لازم
گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
گشنیز ساتوری: ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف پیمانه
هل سبز ساییده: نصف قاشق غذاخوری
تخم شنبلیله ساییده: نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل ساییده: نصف قاشق غذاخوری
زیره ساییده: نصف قاشق غذاخوری
خردل ساییده: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
مراحل
سیر را ریز خرد کرده و در یک ظرف با مواد زنجبیل، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید.
در این ظرف جداگانه مواد سرکه، تخم شنبلیله، شکر، خردل، تخم گشنیز، هل، زیره، دارچین و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط کنید.
گوشت را خرد و آماده کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
سپس آب را به قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید تا گوشتها با حرارت ملایم بپزند.
پیازها را نیز نگینی خرد و در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید.
سپس رب گوجه فرنگی، نمک و مخلوط سیر را که در ابتدا آماده کردید را به ماهی تابه پیاز اضافه و مواد را مخلوط کنید.
حالا مخلوط سرکه را نیز به ماهی تابه اضافه و مواد را مخلوط و حرارت را خاموش کنید.
سپس مواد ماهی تابه را به ظرف گوشت اضافه و مخلوط کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
بعد از جوش آمدن و جا افتادن خورش، حرارت را خاموش کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/