به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کیچری قروت غذای لذیذ افغانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیچری قروت
۱- برنج لک ۵۰۰ گرام
۲- ماش یک پیمانه
۳- روغن بقدر لازم
۴- قروت سائیده شده گی ۲۵۰ گرام
۵- پیاز بریان کوبیده یک الی دو قاشق کلان
۶- سیر کوبیده شده یا پودر سیر
۷- آب
ب- مواد لازم لعاب کیچری قورت
۱ – روغن
۲- رب رومی
۳- گوشت کوفته شده ۲۰۰ گرام
۴- سیر
۵- نعناع یا گشنیز تازه
طرز تهیه کیچری قروت
برای تهیه کیچیری قبل هر کار برنج و ماش رو به مدت نیم تا یک ساعت خیس میکنیم در همین فاصله پیازهارو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا به رنگ قهوهای تیره در آید. حالا پیازهارا از روغن درآورده و میکوبیم تا خرد شوند و سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه میکنیم بعد دارچین و زردچوبه. سپس ماش و برنج را به آن افزوده و مقداری آب به آن اضافه میکنیم تا برنج یک بند انگشت زیر آب برود و روی گاز میگذاریم تا با حرارت کم آب آن خشک شود بعد که آب خشک شد برنج را دم میکنیم بعداز مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میتوانیم برنج را کشیده و میل کنیم. این برنج رو میتوانید با هر خورشی سرو کنید یا از قبل گوشت آب پز کنیم و موقع دم کردن لای برنج استفاده کنیم.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/