به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، همچنین خورش لذیذی را بچشد. اکثر خورشهای ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه میشوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند. پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوقالعادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورشها و غذاهایی که با گوشت درست میشوند، است. با طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
کرفس ۲۵۰ گرم
جعفری تازه ۵۰ گرم
نعنا تازه ۴۰ گرم
پیاز ۱۵۰ گرم
پنیر کبابی ۲۰۰ گرم
استاک سبزیجات یک لیتر
آبغوره ۵۰ گرم
زردچوبه یکچهارم قاشق چای خوری
جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
هل یکچهارم قاشق چای خوری
تخم گشنیز یکچهارم قاشق چای خوری
زیره سیاه یکچهارم قاشق چای خوری
دارچین یکچهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
برای شروع شاخههای کرفس را که از قبل شستید و خشک شدند، در اندازه متوسط خرد کنید. نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
جعفری تازه را بعد از شستشو و خشک شدن، به صورت نسبتا ریز خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.
بعد از کمی تفت دادن جعفری، نعنا تازه که آن هم به صورت ریز خرد کردید را به جعفری اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از دو تا سه دقیقه حرارت را خاموش کنید.
داخل یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و کرفسها را چند دقیقه با روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
پیاز را که از قبل به صورت نگینی خرد کردید، با روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد از این که پیاز طلاییرنگ شد، نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید، سپس کرفس را هم اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویهها است. زردچوبه، جوز هندی، هل، تخم گشنیز، زیره سیاه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
استاک سبزیجات را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مواد بپزند.
در این فاصله سراغ گریل کردن پنیر کبابیها بروید. پنیر کبابی را خرد کنید و روی صفحه گریل بچینید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا سمت دیگر آن هم گریل شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
همزمان با اضافه کردن پنیر کبابی، آبغوره را اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد.
بعد از حدود یک ساعت خورش آماده است. در این فاصله برنج را دم بگذارید و در کنار خورش سرو کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه
میتوانید به جای جایگزین کردن پنیر کبابی با گوشت، از ترکیب هر دو استفاده کنید.
علاوه بر خورش کرفس، خورشهای دیگری مثل قیمه، قورمه سبزی و فسنجان هم میتوانید با پنیر کبابی درست کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/