به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند.
برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتر بخوانید
در ادامه میتوانید بخشی از فعالیت چهرههای مطرح سیاسی کشور در فضای مجازی را مشاهده کنید:
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور؛ بخشی از سخرانی خود در مراسم اهدای نشان کارآفرینی امین الضرب در فضای مجازی منتشر کرد:
" در مراسم اهدای نشان کارآفرینی امین الضرب عنوان شد:
هدف از معرفی صنعتگران برتر و نمونه در واقع الگوسازی برای جوانان است. صنعتگر کسی است که ثابت میکند میتوان از دل سختی ها، کارهای بزرگی را انجام داد وگرنه همواره بوده و هستند کسانی که مشکل نبوده را بوده جلوه میدهند و با دروغ پردازی امید را در جامعه از بین میبرند"
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور؛ با انتشار یک استوری از مردم درخواست کرد که شیوه ناههای بهداشتی برای مقابله بار کرونا را رعایت کنند:
" خواهش من از مردم عزیز این است که همانطور که ظرف این یکسال هماهنگیها و همکاریهای خوبی در رعایت پروتکلهای بهداشتی داشتند،
باز هم این همکاریها در این مدت مانده به پایان سال ادامه داشته باشد."
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ درباره مسئله مناقشه بر سر قره باغ نوشت:
" قره باغ متعلق به آذربایجان بوده وخواهد بود. هیچ نیروی خارجی جز ارتش آذربایجان نباید درقره باغ باشد. هرنوع پیشنهاد برای اداره آنجا باید درداخل دولت آذربایجان تصویب شود."
پیروز حناچی، شهردار تهران؛ تصاویری را از بهره برداری چند پروژه در یکی از مناطق تهران منتشر کرد و نوشت:
" بهرهبرداری از پروژههای مدیریت شهری در منطقه ۱۶
در این دوره، به دلیل تغییر رویکرد مجموعه مدیریت شهری، بسیاری از پروژهها در مقیاس محلهای طراحی و اجرا میشود و خوشبختانه استقبال مردم نسبت به این پروژهها بسیار درخور است.
در بودجه سال ۱۴۰۰ نیز بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای پروژههای محلهای اختصاص داده شدهاست که امیدوارم این امر موجب افزایش رضایتمندی شهروندان باشد."
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب؛ با معرفی کتاب «عصرهای کریسکان» نوشت:
" خدمات متقابل اکراد و جمهوری اسلامی ایران سرفصل مهمی است که نخبگان کرد و غیر کرد باید به آن بپردازند. تقریظ حضرت آقا بر کتاب عصرهای کریسکان که هفته آینده رونمایی میشود فرصت مغتنمی است برای توجه به این موضوع و مباحث مهم دیگر در حوزه کردی."
حسن عابدینی، کارشناس مسائل بین الملل و تحلیلگر سیاسی؛ در واکنش به کشتار مردم یمن و سکوت سازمان ملل توئیتی را منتشر کرد:
" دبیرکل سازمان ملل گفته هر ۱۰ دقیقه یک کودک در یمن جان میدهد. او نگفت پس چرا به رژیم سعودی فشار نمیآورد تا جنگ ظالمانه ۶ ساله را پایان دهد.
بان کی مون که ضعیفترین دبیرکل بود یکبار به سعودی، رژیم کودکش لقب داد گرچه بخاطر دلارهای نفتی حرفش را پس گرفت، اما گوترش از او هم کمتر است."
مهرداد سهرابی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس؛ با انتشار توئیتی از توسعه ارتباطات روستایی در روستاها این استان خبر داد:
" خبری خوش برای اهالی شریف روستای حاجی آباد
در راستای توسعه ارتباطات روستایی و فراهم نمودن دسترسی همگانی، روستای حاجی آباد شهرستان اقلید استان فارس با جمعیتی قریب به ٤٠٠ نفر نیز به شبکه ملی اطلاعات پیوست"
حجت نیکی ملکی، فعال رسانه ای؛ از آغاز عملیات اجرایی کارخانه تولید چادر مشکی در قم خبر داد:
" عملیات اجرایی ساخت بزرگترین کارخانه تولید چادر مشکی کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام در قم آغاز شد
با ظرفیت تولید ۱۸ میلیون متر مربع
سرمایه گذاری ۱۱۳۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۲ هزار نفر
ایران بزرگترین مصرف کننده چادر مشکی است ولی نزدیک به ۸۰ درصد نیاز کشور وارداتی است"
انتهای پیام/
ولی لطفا فکری به حال قیمت هاش هم کنید خیلی سر سام آور هست
من اخرین چادری که گرفتم 6 سال پیش بوده الان دیگه واقعا بودجم نمیرسه چادر بخرم این چادرم هم حسابی کهنه شده