به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در ساری با بیان اینکه توسعه بدون انسان و مهارت معنایی ندارد، گفت: متاسفانه در کشور گفتمان مهارت وجود نداشت و ندارد و کمتر از مهارت حرفی زده میشود.
او وضع فعلی مهارت در کشور را اسفبار دانست و افزود: تغییر رویکردها به سوی مهارت آموزی، رشد و بالندگی جامعه را بدنبال خواهد داشت.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ادامه داد: در ایران نرخ بی سوادی کاهش یافت، ولی فقط صرف مدرک گرایی صورت گرفت و متاسفانه فقر فرهنگ مهارت آموزی در جامعه و حتی در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی موج میزند.
هاشمی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای همگام با تکنولوژی روز دنیا و نیار بازار کار تغییر رویکرد داده است، گفت: ویروس کرونا موجب حذف برخی مشاغل و شکل گیری برخی مشاغل جدید شد و آموزشهای فنی و حرفهای نیز به سوی رشتههای نو متناسب با نیاز بازار کار جرکت کرده است.
بیشتر بخوانید
دانشگاهها فقط ۴ درصد در اشتغال موثرند
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: آموزشهای مهارتی با توجه به نیاز بازار کار در هر منطقه متفاوت است و با توجه به وجود جنگل در مازندران، مرکز تخصصی آموزش چوب ایران در این استان تشکل میشود.
انتهای پیام / ک