به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در سال میلادی ۲۰۲۰ دو جمعه به تاریخ سیزدهم وجود داشت که مردم این روزها را نحس میدانند.
البته با لشکرکشی عظیم ویروس کرونا در سراسر جهان، بازگشت این تاریخ و نفرین منحوس و هلاکت تاریکی این لحظات کاملاً احساس میشود.
در بیشتر سالها، دو بار روز سیزدهم به جمعه میافتد و بعضی اوقات سه بار، جمعه روز سیزدهم ماه میشود؛ اما خوشبختانه در سال ۲۰۲۱ فقط یک روز تاریخ سیزدهم به روز جمعه میافتد.
تاریخچه این ایده نحسی به شام آخر حضرت مسیح بازمیگردد که ۱۳ نفر در آن شام حضور داشتند؛ حضرت مسیح و ۱۲ تن از مریدان او. غروب پنجشنبه پیش از عید پاک قبل از مصلوب شدن حضرت عیسی به وسیله سربازان رومی را روز جمعه عید پاک میگویند.
بیشتر بخوانید
چطور هاله نحسی بر روی یک روز مشخص نقش میبندد
عدد ۱۳ با نام یهودای خائن نیز همراه است؛ ۱۲ نفر شامل حضرت عیسی و خائنی به نام یهودا که نفر سیزدهم است.
این عدد همچنین یادآور حادثهای است که در زمان پادشاهی فیلیپ چهارم، پادشاه فرانسه رخ داد. او صدها شوالیه معبد را با اتهام واهی مرتد شدن به عیسی، در روز جمعه، سیزدهم ماه اکتبر سال ۱۳۰۷ زنده زنده در آتش سوزاند و بدین وسیله بهانه بسیار خوب و مناسبی به دست آورد تا بدهیهای خود را به انگلستان نپرداخته و متعاقب آن به جنگ انگلستان برود؛ شوالیههای معبد گروهی نظامی مذهبی در تاریخ مسیحیت بودند.
کلمنت پنجم پاپ مسیحیان آن زمان رئیس بزرگ شوالیهها به نام «دومولی» را دستگیر کرد و تمامی اعضای این گروه را روبروی کلیسای نوتردام به تیرهای چوبی بسته و زنده زنده سوزاند.
رئیس اعظم این گروه در حالی که به تیرهای چوبی بسته شده بود، فریاد میزد: خدا میداند چه کسی اشتباه کرده و گناهکار اصلی کیست. به زودی فاجعهای بزرگ گریبانتان را خواهد گرفت.
کلمنت یک ماه پس از این نفرین و فیلیپ چهارم پادشاه انگلستان در همان سال در اثر حادثهای مردند.
شوالیههای معبد بنا بر ادعاها و اتهامات واهی و بی اساس متهم به فساد اخلاقی و مالی شدند.
از اتهامات دیگر آنان پرستش بتهای دروغین و بی احترامی به صلیب و حضرت مسیح بود.
اغلب شوالیهها زیر شکنجه مجبور به اعترافات دروغ شدند و بسیاری از آنها جزو کسانی بودند که به همراه استاد اعظمشان زنده زنده سوزانده شدند.
گفتنی است، این شوالیهها بسیار ثروتمند بودند و از آنان کاخها و معابد بسیار مانده است؛ نشان ویژه شوالیههای معبد دو سوارکار است که بر یک اسب سوارند. اما جادو و نفرین شوالیههای معبد، علیرغم گذشت سالیان بسیار، هنوز طنین انداز است و این ترس غیرمنطقی از روز جمعه سیزدهم به نام «ترس روز جمعه سیزدهم» معروف است.
در کشورهای اسپانیایی زبان و همچنین در یونان، این روز به جای جمعه، روز سه شنبه سیزدهم روز نحس است که مردم از آن وحشت دارند و در میان مردم ایتالیا این تاریخ جمعه ۱۷ دهم ماه است که منحوس به شمار میرود.
منبع:تابناک با تو
انتهای پیام/
این چیزها برای انسانها مهم است ولی برای خداوند هیچ چیز ارزش ندارد مگر آنچه او خودش می پسندد شاید با مرگ یک جوان خیلی ها بگریند ولی خدای ساکت مصلحت همه چیز را می داند وانسان عددی نیست که بخواهد جهان راقضاوت کند یا برایش خیروشر ونحس وخوشبختی تعیین نماید. چرا انسانها اینهمه اعتمادبه نفس کاذب وبی ربط باید داشته باشند که بخواهند برای خدا تعیین تکلیف کنند وبه او آموزش بدهند یا بقبولانند که خیردنیا وشردنیا چیست شاید همین بی ادبی باعث شود که انسان به دردهای ناعلاج تر مبتلا شود.
برای جمیع مومنین مسلمین خردمندان آزاده اندیشان عادل شیعیان یا پیروان واقعی حضرت رسول الله ص در اسلام ناب محمدی ص عدد 13 روز خوش یوم و مبارکیست چرا که در روز 13 ماه رجب المرجب مولود کعبه معصوم صدیق شهید بزرگوار کریم سخاوتمند نظر بلند شجاع دل حضرت امرالمومنین علی ع خردمند بصیر دلاور مردمردان عادل عدالت گستر حیدر کرار سید سالار متولد شدند که ایشان خار و خفیف کننده ظالمین و ستمگران فاسقین فاسدین زورگویان کفار مشرکین منافقین کوردلها و فراعنه برده داران عالم بودند و هستند .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .