به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم امروز در جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار استان که با هدف تامین و نظارت بر توزیع گوشت مرغ برگزار شد با بیان این که درحال حاضر بخش زیادی از گوشت مرغ موجود در بازار قم در داخل و مقداری هم از خارج استان تامین میشود ،گفت: نیاز استان به گوشت مرغ بیش از یک صد تن به صورت روزانه است که سقف تولید استان به ۶۰ تا ۷۰ تن میرسد و حدود ۵۰ تن کسری گوشت مرغ وجود دارد.
او افزود: این روزها میزان مصرف کمی بالاتر رفته و با توجه به اختلاف قیمت بین گوشت مرغ در قم با سایر استانها این مهم سبب ایجاد صف در فروشگاهها شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تاکید کرد: در جلسه امروز جهاد کشاورزی استان مکلف به تحویل تمامی مرغهای تولیدی مرغداریهای استان به کشتارگاه شد و کشتارگاه هم به صورت بسته بندی تک نایلونی تولید استان را به بازار مصرف عرضه کند.
غضنفری افزود: جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین گوشت مرغ باید ۵۰ تن کسری تولید استان را با هماهنگی وزارت متبوع و ازطریق سایر استانهایی که مازاد تولید دارند ،پیگیری کند.
او با اشاره به ضرورت تقویت بازرسیها در حوزه مصرف گفت: گزارشهایی ازتحویل مرغهای تنظیم بازار به رستورانها و سایر مصارف وجود دارد که باید با جدیت بررسی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم از ورود ۲۰۰ تن مرغ منجد به استان با هدف تنظیم بازار خبر داد و گفت: روزانه حدود ۳۰ تن مرغ منجمد هم با قیمت مصوب ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان در فروشگاهها عرضه میشود.
غضنفری افزود: استان قم تخصیص حدود ۸۰۰ تن گوشت مرغ منجد دیگر را هم دنبال میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/ش