در گزارش زیر طرز تهیه پتله پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پتله پلو، غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد است. این غذای محلی بسیار لذیذ بوده و از طرفداران بسیاری بین مردم روستا نشین استان قم، برخوردار است.

شاید اکثر جوانان امروز این استان، حتی نام آن را هم نشنیده باشند، ولی اگر از سالمندان استان قم بپرسیم، قطعا با میل و رغبت و به طرز کاملا اشتها آوری از این غذای خوشمزه تعریف می‌کنند. با ما همراه شوید.


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای + تصاویر


دستور شماره یک

مواد مورد نیاز:

برنج
رشته پلویی
گوشت چرخ کرده
پیاز داغ
نمک و پلته (گندم پوست کنده را پخته و خشک می‌کنیم)

طرز تهیه:

برنج و رشته را پخته آبکش کرده و همراه با پلته، گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط می‌کنیم سپس آن را گذاشته تا دم بکشد.

دستور شماره دو

مواد لازم:

بلغور نمک وزردچوبه
برنج
پیاز
گوشت
عدس
شوید
سیب زمینی نگینی شده

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خورد کرده و گوشت را قیمه‌ای کرده و با روغن تفت می‌دهیم.
سپس نمک و زردچوبه رابه آن اضافه می‌کنیم؛ و به مقدارکافی دران آب ریخته ومی گذاریم به چوشد. وزمانی که گوشت نیم پز شد، عدس را به آن اضافه کرده و زمانی که عدس نیم پزشد به ترتیب بلغور و برنج را به آن اضافه می‌کنیم.
زمانی که آب غذا تمام شد زمان دم کردن برنج شد سیب زمینی خورد شده و شوید رابه آن اضافه کرده و برنج را می‌گذاریم دم بکشد.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.