به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اصغری مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تبریز با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ نفر در مقابل بیماریهای مختلف واکسینه شدند گفت: افزایش قیمت مواد بازیافتی از جمله کارتن، آهن، شیشه و پلاستیک موجب افزایش تعداد تفکیک کنندگان زباله شده که البته از دید قانون جرم محسوب میشود، اما به مصلحت شهر است که تفکیک زباله از مبدا انجام شود که در این خصوص یک شرکت قرارداد دارد و توسط این شرکت سامان دهی تفکیک کنندگان غیرمجاز انجام شده است.
او گفت: دومین شهر بلندمرتبه ساز کشور هستیم بر این اساس به مدیریت نخالههای ساختمانی نیاز داریم، زیرا ضایعات و مواد بازیافتی سرمایههایی هستند که باید به چرخه بازگردند و تهدید بهداشت عمومی وجود نداشته باشد.
اصغری افزود: طرحهایی در خصوص بازیافت با ۱۰۰ میلیارد تومان در تبریز در حال اجرا است که ساخت سلول ۲، سه، چهار و پنج و ارتقای طرح شیرابه این کلانشهر از جمله این طرحها است.
او همچنین با اشاره به راهکارهای مقابله با زباله گردی تبریز گفت: باکسهای زیرزمینی زباله افزایش مییابد و طرح تفکیک از مبدا از منازل و محلات راهکارهایی است که زباله گردی را کاهش میدهد.
مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: در کلانشهر تبریز ۶هزار باکس زباله وجود دارد که سه هزار عدد نوسازی و به مناطق شهرداری توزیع میشود.
اصغری گفت: ۲هزار پاکبان تمیزی شهر تبریز را برعهده دارند که البته نیازمند همکاری بیشتر مردم برای حفظ زیبایی و تنظیف این کلانشهر هستیم که رسانهها در فرهنگ سازی این موضوع نقش مهمی را برعهده دارند.
انتهای پیام/ک