به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این مربا تزیین بسیار زیبایی جهت کاناپههای پنیر و مربایی و همچنین دسرها خواهد بود. در صورت تمایل میتوانید دو تا ۳ قاشق گلاب هم هنگام ریختن پودر هل، به مربا اضافه کنید.
آموزش تهیه مربای گوجه فرنگی خوشمزه و فوق العاده را برای شما داریم که میتواند از خواص تغذیهای آن در اول صبح بهرمند شوید. با ماهمراه شوید.
مواد لازم برای مربای گوجه فرنگی مینیاتوری
گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی یک کیلو
شکر یک کیلو
هل ساییده نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مربای گوجه فرنگی مینیاتوری
این مربا دسری با گوجه فرنگیهای تزیینی یا گیلاسی تهیه میشود.
با دو لیوان آب و شکر شهد تهیه کنید.
روی پوست گوجه فرنگیها را با نوک کارد تیز چاک کوچکی دهید.
اکنون همه آنها را درون ظرف محتوی آبجوش قرار دهید. پس از حدود ۵ دقیقه بیرون آورید و سپس آنها را داخل آب سرد بریزید و بعد با نوک انگشت به آرامی پوست آنها را بگیرید.
سپس آنها را درون شهدی که در حال غلیظ شدن است قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه بجوشد.
پس از ۵ دقیقه پودر هل ساییده و الک کرده و سپس آب لیموترش را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود.
بعد داخل یخچال قرار دهید و صبح روز بعد داخل شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته برای تهیه مربا گوجه فرنگی گیلاسی
این مربا تزیین بسیار زیبایی جهت کاناپههای پنیر و مربایی و همچنین دسرها خواهد بود.
در صورت تمایل میتوانید دو تا ۳ قاشق گلاب هم هنگام ریختن پودر هل، به مربا اضافه کنید.
این مربا قبل از اضافه کردن گوچه فرنگیها باید به غلظت رسیده باشد، چون بعد از اضافه کردن گوجه فرنگیها فرصت زیادی نداریم.
این مربا نباید زیاد بپزد، زیرا هم گوجهها کاملا له میشوند و شکل خود را از دست میدهند و هم رنگ مربا تیره میشود.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/