در گزارش زیر طرز تهیه بیسکوکیک ماستی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه بیسکو کیک ماستی آشنا کنیم.

مواد لازم:

ماست سون ۷۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۵۰ گرم
کره (آب‌شده) ۴۰ گرم
پودر هل ۳۰ گرم
ژله آلوئه ورا ۲۵ گرم
آب جوش سه قاشق سوپ خوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

بیسکویت‌های پتی بور را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید تا کاملا خرد شوند. کره آب‌شده و پودر هل را به بیسکویت‌ها اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. یک عدد قالب فلزی بردارید و کف آن به اندازه یک لایه بیسکویت بریزید. با یک قاشق بیسکویت‌ها را فشار دهید تا فشرده شوند. قالب‌ها را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا مثل یک لایه بیسکویتی سفت شوند.

ماست سون کم چرب را بردارید و ۷۰ گرم از آن را داخل یک کاسه بریزید. در یک لیوان پودر ژله آلوئه ورا را همراه با آب جوش بریزید و حسابی هم بزنید. می‌توانید ژله و آب جوش را چند دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب بهتر حل شود. این ترکیب را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مایغ سفید رنگ را روی بیسکویت‌ها بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.