به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بیسکو یت شکلات و فندق را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
کرة نرم شدة در دمای محیط...... ۲۰۰ گرم
پودر شکر ...... ۱۳۰ گرم
وانیلین.... یکچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده..... یکدوم قاشق چایخوری
زردة تخممرغ ..... ۲ عدد
آرد ... ۳۲۰ گرم
فندق آسیاب کرده..... ۴۰ گرم
نمک.... ۱ پینچ
شکلات تلخ و یا شیری آبکرده...... به میزان لازم
روشتهیه
کره، پودر شکر، وانیلین و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردة تخممرغها را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، فندق و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة باز کردن شود. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویتها خنک شدند، شکلاتهای قالبی را به کمک اندکی شکلات آبکرده، به بیسکویت بچسبانید. اکنون بیسکویت فندق و شکلات را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
شکلات این بیسکویت در قالب سلیکونی شکلات تهیه شده است که میتوانید آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
میل کردن این بیسکویت شکلاتی، همراه با فنجانی نوشیدگی گرم، در هوای سرد زمستان، بسیار دلپذیر است.
خواص فندق
از خواص فندق میتوان به وجود مواد مغذی فراوان در آن اشاره کرد. هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربیهای سالم هستند.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/