به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه برگر سینه مرغ آشنا کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان - ۲ عدد
ران مرغ - یک عدد
سیر - ۲ حبه
پیاز – یک عدد
آرد -۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده - ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل - یک قاشق غذا خوری
سس کچاپ – یک قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا - ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن - به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه ران مرغ که از قبل تمیز کرده اید و چربی اضافه آن را گرفته و خوب شسته اید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و خوب له کنید.
۲- مرغ له شده را به همراه تمام ادویهها و سس خردل، کچاپ، جعفری، پیاز، سیر، آرد و پنیر داخل غذاساز بریزید و تا جایی ادامه دهید که مایه یکدستی به دست آید.
۳- درحین کار دستگاه را خاموش کنید و مواد را با قاشق هم بزنید تا کاملا مرغ با ادویهها و سس مزه دار شود.
۴- وقتی مایه برگر حاضر شد به اندازه نان همبرگر مد نظر از مواد بردارید و داخل یک کیسه فریرز به صورت گرد باز کنید و داخل یخچال به مدت یک ساعت بگذارید تا کمی منسجم شود.
۵- داخل یک تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید.
۶- سپس برگرها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل تابه هر دو طرف را به خوبی سرخ کنید و داخل نان همبرگر به همراه کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید و با سس سرو کنید.
نکات:
۱- اگر دوست داشتید میتوانید وقتی یک طرف برگر سرخ شد پنیر ورقهای را روی برگرها بگذارید تا با حرارت آن کمی ذوب شود.
۲- در صورت تمایل میتوانید به مواد قارچ تفت داده شده هم اضافه کنید.
منبع:روزنامه خراسان
انتهای پیام/