به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولاً فکر میکنید اسکونها شیرین باشند و خوش طعم نباشند، اما این کلوچههای غنی و لطیف مملو از تکههای پنیر چدار و بیکن خرد شده و یا با پیازچهی تازه است. آنها را میتوانید همراه با سوپ یا سالاد به عنوان یک وعدهی غذایی سرو کنید.
مواد لازم برای اسکون بیکن، تخم مرغ و چدار:
آرد همه منظوره سبوس دار ۲ فنجان
بکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره بدون نمک سرد ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
خامه سنگین سه چهارم فنجان
پنیر چدار خرد شده ۲۵۰ گرم
* تخم مرغهای بزرگ آبپز ۳ عدد
* بیکن ۶ برش
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
* ۳ عدد تخم مرغهای بزرگ را به آرامی خرد کرده و به مربعهای تقریباً ۲ سانتیمتر تقسیم کنید.
* برشهای بیکن، که تا حدی پخته شده و به صورت نوارهایی به عرض ۱ سانتیمتری برش بدهید (شما میتوانید زیر ژامبون را بگذارید، فقط مقدار مناسب خود را اضافه کنید)
روش آماده سازی اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار:
قبل از شروع توجه داشته باشید: خرد کردن یا مکعب سازی پنیر به سلیقهی شخصی شما بستگی دارد. اگر پنیرها را ریز خرد کنید در قسمتهای بیشتر پخش میشوند، اما اگر درشتتر باشند نه میتوانید نیمی از آن را ریز خرد کنید و نیمی دیگر را مکعبی درشتتر خرد کنید.
فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. روی سینی فر را کمی کره بمالید و یا آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. در کاسهای متوسط یا کاسهی غذاساز بریزید. کره را داخل آرد برش دهید تا کاملاً در آن جا بیفتد، سپس آن را با هم مخلوط کنید تا حدی که کره با آن کاملا مخلوط شود.
۲ عدد از تخم مرغ خام و خامه را با هم بزنید و به مواد خشک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تخم مرغ در آرد و کره کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند. بیش از حد مخلوط نکنید، مخلوط آرد و کره را در یک کاسه تمیز بریزید.
پنیر، تخم مرغ پختهی خرد شده و بیکن را به مخلوط آرد اضافه کنید. چسبناک و کلفت خواهد بود. در حالی که پنیر، تخم مرغ خرد شده و بیکن را در سراسر توزیع میکنید، سعی کنید خمیر را کمتر ورز بدهید تا حدی باشد که این مواد در همهی خمیر به صورت یکسان پخش شوند.
سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر را به آن سطح منتقل کنید. خمیر را به شکل مستطیلی برش بدهید. ضخامت خمیر حدودا ۱-۱/۵ سانتیمتر باشد. سپس مستطیل را به شکل مربع برش بدهید و در پایان از قطر مربع آن را برش بدهید تا به شکل مثلث در آید.
با این مواد حدودا ۶ مثلث در اختیار دارید. آنها را با فاصله داخل سینی فر قرار بدهید، زیرا بعد از پخت پف میکنند.
۱ عدد تخم مرغ باقیمانده را با ۲ قاشق غذاخوری آب خوب هم بزنید. با برس از مخلوط آب و تخم مرغ روی خمیرتان بزنید.
۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، آنها را داخل فر قرار بدهید تا بپزند. پس از ۱۰-۱۲ دقیقه از فر خارج کنید و گرم سرو کنید.
نکاتی برای تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار:
• این غذایی سبک و بسیار خوشمزه است، به راحتی آن را تهیه کنید.
• در این غذا میتوانید از فلفل دلمهای نگینی خرد شده و یا پیازچه استفاده کنید.
• میزان پخت این غذا در فر بستگی به شعله و حرارت فر شما دارد. دقت کنید که مغز پخت شود. برای اینکه روی آن طلاییتر شود، گریل رویی آن را روشن کنید.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/