به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،امین زاده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی در کمیته فنی کارگروه تنظیم بازار با اشاره به حضور مستمر نمایندگان سازمانهای صمت و جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در کشتارگاهها بهویژه در ایام پایانی سال، گفت: اقدامات نظارتی و رصد گوشت مرغهای کشتار شده تا سطح عرضه با جدیت تمام در مرکز استان آذربایجان شرقی و شهرستانها پیگیری میشود.
او با تاکید بر اینکه تمام تلاشها در جهت دسترسی آسان مصرف کننده به کالا بوده است گفت: روزانه ۲۴۰ تن آمار کشتار مرغ استان است.
او در ادامه از فعالیت کشتارگاههای استان با تمام ظرفیت در امر تولید خبر داد و افزود: بحرانی در تولید و عرضه مرغ وجود ندارد و القای این بحران از سوی سودجویان بوده و شهروندان عزیز به اندازه مصرف خرید کنند.
امینزاده با اشاره به اینکه نظارت سیستمی بر تولید تا عرضه مرغ گرم و آماده طبخ با جدیت اعمال میشود، گفت: در جلسه کمیته نظارت بر کالاهای اساسی که با حضور دادستان استان در هفته جاری برگزار خواهد شد، در مورد جلوگیری از خروج بیرویه مرغ زنده، لاشه گوشت مرغ گرم، گوشت مرغ منجمد و بسته بندی شده از استان، تصمیم گیری میشود.
او با بیان اینکه کشتارگاهها و اتحادیهها در خصوص توزیع گوشت مرغ قابل عرضه در فروشگاههای بزرگ و شعب کشتارگاههای واقع در مسیرهای اصلی شهری، تلاش مضاعف کنند، افزود: ثبت اطلاعات تولید و عرضه گوشت توسط مرغداریها و کشتارگاههای مرکز استان و شهرستانها در سامانه جامع تجارت الزامی است.
او گفت: سازمانهای متولی اعم از صمت، جهادکشاورزی و دامپزشکی استان در این خصوص اقدامات لازم را اعمال خواهند کرد و با متخلفان طبق مقررات برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان از تامین مرغ مورد نیاز استان با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی از استانهای همجوار که مازاد تولید دارند خبر داد و گفت: قطعه بندی مرغ تحت هر شرایطی و تحت هر عنوانی تا۱۵ فروردین در استان ممنوع است.
او با تاکید بر اینکه از سال آتی فقط افراد دارای پروانه، مجاز به کشتارمرغ هستند، گفت: پرکنده فروشان تا پایان امسال برای اخذ پروانه کسب به اتحادیه مربوطه مراجعه کنند؛ ساماندهی این بخش از طریق اتاق اصناف و اتحادیهها پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/ک