به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،محمد مددی,مدیرکل استاندارد استان همدان گفت:گوشت مرغ منجمد و گوشت تازه طیور ۲ محصول کشتارگاه تعاونی سبز ایرانیان است که از این پس با نشان حلال توزیع میشود.
او با اشاره به فرآیند دقیق و کارشناسی برای صدور این نشان ارزشمند افزود: در این کشتارگاه محیط کشتار، ذبح شرعی، ارزیابی بهداشتی کارکنان موشکافانه بررسی میشود.
مدیرکل استاندارد استان همدان تأکید کرد: پیش از این هم سه محصول کارخانه «شیر پگاه» صاحب این نشان شدند.
مددی افزود: واحدهایی که موفق به دریافت این نشان میشوند، میتوانند در زمینه صادرات غذای حلال به کشورهای مسلمان و کشورهای غیر مسلمان فعالیت خود را توسعه دهند.
او تصریح کرد: بر اساس قانون، سازمان ملی استاندارد ایران بهعنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال است و این پروانه را برای برخی از واحدهای تولید کننده متقاضی که شرایط لازم را داشته باشند، صادر میکند.
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت:استان همدان دارای بیشترین محصولات حلال در کشور است و اطلاع رسانی مستمر به واحدهای تولیدی و صنعتی برای بهره مندی از پروانه نشان حلال انجام میشود.
انتهای پیام/غ