به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، شاکری، متخصص طب سنتی گفت: بابونه به ۶ نوع مختلف تقسیم میشود که یکی از انواع آن به نام بابونه شیرازی یا آلمانی معروف است و از نظر مزاجی گرم و خشک است.
او افزود: از جمله خواص بابونه تقویت کننده اعصاب، درمان سرماخوردگی و آبریزش بینی است هم چنین برای درمان سر دردها میتوان از آن استفاده کرد.
شاکری ادامه داد: بابونه در تقویت معده، از بین بردن ضعف و خستگی جسمانی، کاهش دردهای قاعدگی زنان و بیماریهای عفونی تب دار موثر است.
او با اشاره به گرم و خشک بودن مزاج بابونه گفت: زیاده روی در مصرف بابونه میتواند مضر و آسیب رسان باشد و به دلیل داشتن تانن در جذب آهن اختلال ایجاد کند.
او بیان کرد: توصیه میشود مصرف بابونه با فاصله از مصرف غذاهای گوشتی صورت بگیرد که در جذب آهن اختلالی ایجاد نشود.
متخصص طب سنتی گفت: برای تهیه دمنوش بابونه یک قاشق غذاخوری بابونه در ۳۰۰ سی سی آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد و با شیرین کنندههایی مانند عسل، نبات و شکر مصرف کنند.
شاکری گفت: زنان باردار و بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند از مصرف بابونه خودداری کنند یا تحت نظر پزشک مصرف کنند.
انتهای پیام/و