به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربای لبو از انواع مرباهای خوش طعم و خوشرنگی است که میتوانید این مربا را در فصل لبو تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مربا لبو
چغندر بدون پوست ۵۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مربای لبو به شکل گل رز
ابتدا چغندرها را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید.
چغندرها را در یک قابلمه قرار داده و روی آن آب بریزید تا حدی که آب کاملا روی چغندرها را بگیرد.
پس از اینکه چغندر نیم پز شد، آن را به صورت حلقهای برش بزنید.
از مرکز هر حلقه، به سمت محیط دایره یک برش بزنید.
سپس هر دایره را از قسمتی که برش زدید به صورت یک مخروط درآورده و با یک خلال فیکس کنید تا به شکل گلبرگ درآید.
مراحل درست کردن گل رز با چغندر
بقیه برشها را به همین ترتیب به شکل گلبرگ درآورده و در کنار هم قرار دهید تا به شکل گل رز درآید.
گلهای رز را در قابلمه بچینید، شکر را به آن اضافه کرده و سپس آب را بیفزایید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا چغندرها بپزند.
وقتی چغندر پخت و قوام آمد، جوهر لیمو و وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مربا به مدت ۲۴ ساعت در ظرف بماند، سپس آن را در یک ظرف دردار قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
راهکارهای جلوگیری از کپک زدن مربا
موقع استفاده از مربا از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.
بعد از هر بار استفاده از مربا، درب ظرف حاوی مربا را محکم ببندید.
اگر مربا به اندازه کافی قوام نیامده باشد و رقیق باشد کپک میزند.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/