به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیراییهای عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره.
این شیرینی تقریبا شبیه نخودچیه، اما با طعم ملایم تری از آرد نخودچی. با ما همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی یا نان فسایی
روغن جامد (یا ترکیب صاف و جامد) ۱۵۰ گرم
پودرقند ۱۳۰ گرم
آردسفید شیرینی پزی ۲۵۰ گرم
آردنخودچی ۶۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ به مقدارلازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی فسایی
روغن وپودرقند را باقاشق کمی مخلوط کنید.
سپس باهمزن برقی به قدری بزنید تامخلوط کرم رنگ وپوک و حجیم شود. میزان هم زدن دراین مرحله بسیارمهم است.
اردها را باهم مخلوط کرده وسه بار الک کنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به خورد مخلوط روغنی دهید، بانوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهیدتاخمیر جمع و منسجم شود.
تاحدی آرد اضافه کنید که خمیرجمع شود، ممکن است همه ارد مصرف شود و یا کمی اضافه بیاید. ورز دادن بانوک انگشتان و در حد جمع و یکدست شدن خمیرکایه، ورز بیش از اندازه باعث به روغن افتادن خمیر و در نتیجه پهن و سفت و خشک شدن شیرینی بعدازپخت خواهدشد.
خمیر را داخل نایلون درمحیط اشپزخانه حدود نیم ساعت استراحت دهید. سپس ان را بین دو نایلون ابتدا کمی بادست و سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید، خمیر در حد کمی چسبنده و شکننده است، قالب دلخواه بزنید و در سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، اگرقالب به خمیر میچسبید مدام قالب رادرپودر نشاسته ذرت یا پودرقند بزنید و تکان دهید و سپس قالب بزنید.
بر روی شیرینیها با برس زعفران دم کرده غلیظ بزنید و با پودرپسته، تخم خرفه یا. تزیین کنید.
در فر از ۲۰_۱۵ دقیقه قبل گرم ۱۶۰ درجه طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قراردهید.
چند نکته برای داشتن شیرینی فسایی بهتر
زیاد داخل فر نگذارید، چون بعد از پخت و سرد شدن سفتتر خواهند شد و اگر زیادپخته شوند حالت ترد و نرمی خود را از دست خواهند داد و شیرینی خشک و سفت میشود.
شیرینیها پس ازپخت نرم هستند و بادست زدن متلاشی خواهندشد.
پس از سردشدن بردارید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/