به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در مصاحبه با خبرنگاران گفت: مرز از لحاظ ترانزیت و بازارچههای مرزی به عنوان یک ظرفیت شناخته میشود که مرزنشینان میتواند در حد قانون فعالیت اقتصادی داشته باشند.
او افزود: متاسفانه مرزنشینان که حق بهره مندی از فرصتهای مرزی را دارند؛ از مهارت در حوزه کسبوکار و تجارت و حتی فن روابط بین الملل و گفتگو بی بهره مانده اند.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور ادامه داد: نحوه فعالیت این دپارتمان باید طوری باشد که شهرستانهای نوار مرز از آن استفاده کنند؛ ضمن اینکه میتواند به استانهای خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان در پیشرفت فنی و حرفهای کمک کند.
هاشمی بیان کرد: باتوجه به حجم بالای تردد خودروهای سنگین در شهرستان تایباد، ایجاد یک کارگاه فنی و حرفهای برای تربیت کارآموزان در حوزه خدمات خودروهای سنگین ضروری است.
او به تشکیل یک مرکز فنی و حرفهای بین المللی اشاره و تصریح کرد: این مرکز امکان آموزش مربی و کارآموز را فراهم میکند که آموزشگاهها به درآمد ارزی مناسبی دست پیدا کنند.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در آخر نیز زمان راه اندازی دپارتمان ملی مهارت مرزی را اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ عنوان کرد.
انتهای پیام// ا. چ