به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، امروز سه شنبه ۱۹ اسفند ۹۹ و با حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش کشور، استودیوی آموزشهای مجازی ویژه دانشآموزان مقطع ابتدایی چهارمحال و بختیاری در شهرکرد فعال و افتتاح شد.
فرحناز قائدامینی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاح استودیوی آموزشهای مجازی مقطع ابتدایی استان گفت: استودیوی آموزشی در راستای تامین و تولید محتوا برای مدرسه مجازی و آموزش از طریق بسترهای فضای مجازی فعال شده است تا بتوان از این فرصت برای ارائه آموزش مجازی و همچنین رفع مشکل کمبود نیروی انسانی و منابع مالی استفاده کرد.
او افزود: همکاران مقطع ابتدایی در این استودیوها به تهیه و تولید فیلمهای آموزشی ویژه مقطع ابتدایی و تولیدات آموزشی برای ارائه به صورت آنلاین و آفلاین از طریق صدا و سیما و سامانههای آموزش و پرورش خواهند پرداخت.
بیشتر بخوانید
قائدامینی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۱۳ هزارو ۲۴۶ دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در استان مشغول به تحصیل هستند، اضافه کرد: از این تعداد ۱۰۶ هزار و ۲۶۰ دانشآموز در مقطع ابتدایی در یک هزار و ۲۷ مدرسه ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
او ادامه داد:۴۰ درصد دانشآموزان در روستاها و ۶۲ هزار و ۸۷۲ نفر در شهرها مشغول فراگیری درس هستند و ۶۰ درصد مدارس در روستاها و ۴۰ درصد درمناطق شهری فعال است.
قائدامینی گفت: برای راهاندازی این استودیو از توان و ظرفیت معلمان استفاده شده و برای تامین تجهیزات نیز بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
او، با اشاره به توان و پتانسیل معلمان استان در سطح کشور گفت: امسال در حوزه سنجش سلامت نوآموزان، پوشش تحصیلی دانشآموزان پایه اول ابتدایی این استان رتبه نخست در سطح کشور را کسب کرد.
قائدامینی اضافه کرد: این استان با دارا بودن جمعیت دانشآموزان روستایی و به خصوص در مناطق سخت گذر، با تلاش فرهنگیان افت تحصیلی در سال تحصیلی جاری در مقطع ابتدایی نداشته است.
او ادامه داد: برای کاهش افت تحصیلی در مقطع ابتدایی در زمان شیوع ویروس کرونا ۹۰ درصد دانشآموزان روستاهای استان با رعایت دستورالعمل بهداشتی در مدارس حاضر شدند.
قائدامینی به واگذاری تولید محتوای آموزشی برای پایه سوم ابتدایی کل کشور به فرهنگیان استان اشاره کرد و گفت: مدیریت بر کل محتواهای آموزشی کشور نیز به استان واگذار شده و اجرای طرح شایستگی و اقدام برای توانمندسازی معلمان ابتدای به استان نیز واگذار شده است.
او اظهار داشت: استودیوی آموزشی خاص دانشآموزان با نیازهای خاص نیز به زودی راه اندازی خواهد شد و برای تجهیز این استودیو از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص داده شده است.
قائدامینی به راه اندازی استودیوی خاص دانشآموازن مقطع متوسطه نیز اشاره کرد و گفت: با فعال شدن این استودیوها، در دوران پسا کرونا نیز از آموزش مجازی به عنوان یک بخش کمک آموزشی استفاده خواهد شد.
او در ادامه به افتتاح نمایشگاه دستاوردهای آموزگاران و دانشآموزان در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه نرمافزار و درسنامههای آموزشی تولید شده توسط فرهنگیان و دانشآموزان به نمایش گذاشته شده است.
قائدامینی اظهار داشت: پوشش پیشدبستانی در استان ۹۵ درصد است و ۲۰ هزار دانشآموز در این مقطع ثبت نام شده و پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در استان ۹۹ درصد است.
او اظهار داشت: تمام دانشآموزان بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی شناسایی شدهاند و ۳۰۷ نفر به آموزش بازگشت داده شد.
قائدامینی به اجرای طرحهای جهادی فرصتآموزی آموزش دانشآموزان مناطق محروم در تابستان سال تحصیلی گذشته اشاره کرد و گفت: در این طرح ۳۹۶ دانشجو معلم به محرومترین نقاط استان اعزام شدند و چهار هزار ۲۵۶ دانشآموز را در مناطق محروم آموزش دادند و امسال نیز ۲۵۶ دانشجو معلم برای اجرای این طرح به مناطق محروم اعزام خواهند شد.
او افزود: ۲۷۸ دانشآموز مقطع متوسطه در استان به دلیل نبود زیرساختها بر اساس اطلس آموزشی نیازمند آموزش بیشتر در قالب آموزش حضوری هستند.
انتهای پیام/ف