به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید ۴۵ دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند.
مواد لازم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
لیموی برش داده شده ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خردل ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون ۷۵ میلی گرم
خامه غلیظ ۲ قاشق سوپ خوری
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
طرز تهیه
یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید ۴۵ دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فریزر بماند.
برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.
پس از ۲۰ دقیقه، گوشتها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برشهای باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/