به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، همراه باتیمگشت دامپزشکی به چند واحدصنفی فراوردههای خام دامی سر زدیم.
کیفیت ، تازگی گوشت و اصالت بهداشتی از جمله موارد مهمی بود که در بازرسی ها مورد توجه قرار می گرفت.
در ادامه بازرسی به کشتارگاه دام بیرجند ، جایی که خانه اول کشتار و توزیع گوشت به شمار می رود ، سر زدیم.
آهنی بازرس بهداشتی شبکه دامپزشکی بیرجند گفت : در کشتارگاه با دقت لاشهها بررسی می شود و اگر لاشهای انگلی بود از مالدار تحویل گرفته نمی شود
او افزود:درصورتی که لاشه مشکل خاصی از لحاظ بیماریهای انگلی نداشت لیبل گذاری و نشان گذاری از طرف بازرس کشتارگاه انجام میشود.
آهنی گفت: شاید در طول ماه دو یا سه موردی باشند که لاشهها دارای انگل باشند که در این صورت لاشه معدوم می شود.
بیشتر بخوانید
بازرس بهداشتی شبکه دامپزشکی بیرجند بیان کرد : با این نظارتها و پیشگیریها تلاش میشود تا گوشتهای سالمی به قصابیها برسند.
او ادامه داد :مصرف کنندگان باید از مصرف لاشههای فاقد مهر خودداری کنند، زیرا سلامت این لاشهها مورد تایید دامپزشکی نیست.
آهنی همچنین گفت:بازرسان با اسکن بارکد ضدتقلب روی گوشت می توانند از تاریخ تولید و انقضای گوشت مطلع شوند.
معراجیان مسئول اداره نظارت دامپزشکی استان گفت : اگر به مشکلی در خرید گوشت از لحاظ کیفیت برخورد کردید ، مشکل خود را با کارشناسان دامپزشکی در میان بگذارید.
او افزود : شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی مشکل خود را با کارشناسان دامپزشکی درمیان بگذارند.
انتهای پیام/ک