شیشه فروش از نیاز به اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای مقابله با آفات گیاهی در استان اصفهان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه نگرانی در خصوص ورود ملخ از کشور‌های عربستان، یمن و کویت به ایران وجود داردگفت: نگرانی در زمینه وزش باد و به همراه آن ورود ملخ به استان‌های جنوبی از جمله بوشهر، خوزستان و … است.

او با بیان اینکه طی دو سال گذشته با توجه به مراقبت‌های صورت گرفته ملخ صحرایی در استان اصفهان مشاهده نشده است، تصریح کرد: امسال نیز تمهیدات لازم برای پیشگیری و کنترل شرایط به عمل آمده و تاکنون ورود ملخ به استان گزارش نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه با توجه به وقوع باد موافق احتمال ورود ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی و پس از آن به استان اصفهان وجود دارد، ابراز داشت: این ملخ‌ها می‌توانند روزانه بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتر پرواز کنند و باد نیز می‌تواند این سرعت را بیشتر کند.

مبارزه با آفت ملخ در ۱۱ هزار هکتار از اراضی اصفهان

او با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته در ۱۱ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان مبارزه با ملخ مراکشی، ایتالیایی و آسیایی را انجام دادیم، تصریح کرد: این امر توسط مبارزه با آفات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان انجام شده است.

شیشه فروش گفت: امسال نیز مبارزه با ملخ بومی در استان اصفهان در ۱۵ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.

او با بیان اینکه امسال آفت سن گندم در برخی از مناطق استان اصفهان گزارش شده است، گفت: این پدیده در آران و بیدگل و اردستان بوده که البته طغیان نکرده و اقدامات مبارزه و کنترل در حال انجام است.

علف‌های هرز ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان نابود شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه امسال در ۱۰ هزار از اراضی استان نیز مبارزه با جوندگان محصولات کشاورزی مانند موش انجام شده است، ادامه داد: نابودی علف‌های هرز در ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان نیز اجرایی شد.

او با بیان اینکه مبارزه با کرم خراط در سطح چهار هزار هکتار انجام شده است، اضافه کرد: مدیریت مبارزه با نباتات این امر را کنترل کرده است.

شیشه فروش با بیان اینکه ضروری است سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ۱۰ میلیارد تومان برای مبارزه با آفات کشاورزی اختصاص دهد، گفت: این امر برای استفاده در ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی استان ضروری است.


منبع:مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.