به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در آئین نام گذاری صحن پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) که با عنوان «شکوه بعثت» در رواق بزرگ امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ و بیان اینکه ائمه معصومین (ع) هیچگاه برای رسیدن به قدرت اصول اخلاقی را زیر پا نمیگذاشتند، گفت: روش اخلاق مدارانه نبی مکرم اسلام (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و ائمه معصومین (ع) باید برای نامزدهایی که در انتخابات پیش رو خود را در معرض انتخاب مردم قرار میدهند، الگو باشد.
او قانون مداری را نخستین لازمه برای حضور در انتخابات دانست و افزود: هیچکس نباید خود را برتر از قانون بداند، رعایت نکردن قانون یکی از بدترین بی اخلاقیهاست، بیقانونی موجب رقم خوردن فتنه ۸۸ و تحمیل هزینههای سنگین به نظام و انقلاب شد.
تولیت آستان قدس رضوی بر اهمیت رعایت موازین شرعی در رقابتهای انتخاباتی تأکید کرد و ادامه داد: رقابتهای سیاسی باید همراه با صداقت، امانتداری و رعایت حدود شرعی باشد، دروغ، تهمت، فریبکاری و وعدههای غیر قابل تحقق برای جلب آرای مردم با سیره و اخلاق نبوی و علوی منافات دارد.
بیشتر بخوانید
حجت الاسلام والمسلمین مروی بیان کرد: ارائه برنامهها توسط نامزدها و نقد علمی و کارشناسی این برنامهها بسیار خوب است، این امر موجب پیشرفت کشور است. اما استفاده از روشهای غیراخلاقی در انتخابات حتی اگر موجب پیروزی هم بشود، قهر الهی و پاسخگویی در پیشگاه خداوند در روز قیامت را به دنبال خواهد داشت.
او تصریح کرد: مسئولانی که در مسند قدرت هستند یا افرادی که میخواهند خود را در مسند قدرت قرار بدهند باید موازین اخلاقی را رعایت کنند و در این خصوص مراقب باشند، زیرا جامعه از آنها الگو میگیرد.
تولیت آستان قدس رضوی شایسته سالاری، ضابطه مندی، دوری از ویژه خواری و حزب گرایی، رعایت انصاف در نقد رقیب را از جمله مواردی دانست که باید نامزدهای انتخابات به آن توجه کنند و تاکید کرد: نقد موجب حیات، پویایی و نشاط جامعه بوده و جامعهای که در آن نقد و انتقاد نباشد مرده است، اما نقد باید همراه با انصاف، رعایت عدالت و به دور از تهمت باشد. همچنین ساده زیستی، درد مردم را دانستن، دوری از فساد و اشرافیگری و اخلاق مداری به عنوان شاخصهایی برای نامزد اصلح است.
نامگذاری صحن پیامبر اعظم بهانهای برای احیای سنتهای نبوی
حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه نامگذاری صحن پیامبر اعظم (ص) بهانهای برای احیای سنتهای نبوی است، اظهار کرد: صحن جامع رضوی را به نام مبارک پیامبر عظیم الشان حضرت محمد (ص) تغییر نام دادیم، اما این نام گذاری جنبه تشریفاتی نباید داشته باشد، این نام گذاری برای این است که در این صحن مبارک آموزهها، اخلاق، سیره و سلوک پیغمبر اکرم (ص) برای زائران محترم بیان شود، این نام گذاری بهانهای برای احیای سنت و اخلاق و سیره نبوی است.
انتهای پیام// م.ب