به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه «گفتوگوی سیاسی» رادیو گفتوگو در خصوص بررسی رابطه نفوذ جریانی و ناکارآمدی اجرایی در کشور با سردار علیرضا افشار، رئیس گروه پژوهش بسیج دانشگاه عالی دفاع ملی به صورت تلفنی گفتوگو کرد.
سردار علیرضا افشار با بیان اینکه وقتی از نفوذ صحبت میکنیم درواقع بیش از مفهوم جاسوسی را باید در نظر بگیریم، گفت: نفوذ، فضا و شرایطی را ایجاد میکند که احساس نمیشود افراد نفوذ کننده جاسوس هستند. نخستین افرادی که میتوان از آنها به عنوان نفوی یاد کرد کسانی هستند که هم سو با دشمن فکر میکنند، زیرا دارای نگاه لیبرالی و غربی و متفاوت با رویکرد انقلاب اسلامی هستند. این افراد به گونهای تصمیم میگیرند که به سمت منافع دشمنان حرکت کنند.
وی به نوع دیگر نفوذ اشاره و بیان کرد: این دسته از افراد نگاه لیبرالی ندارند و غیر انقلابی محسوب نمیشوند، اما دچار اشتباه محاسباتی میشوند. در واقع به گونهای به این افراد اطلاع رسانی میشود، که تصمیماتی اتخاذ میکنند که به نفع دشمن است.
رئیس گروه پژوهش بسیج دانشگاه عالی دفاع ملی با تصریح بر اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب شاهد نفوذ جریانی بوده ایم، اظهار کرد: دولت موقت به صورت کامل مواضع و دیدگاههای غربی میگرفت و مخالف جریانهای انقلابی بود.
وی از گسترش جریان نفوذ پس از جنگ تحمیلی گفت و افزو: وقتی دشمن از تحمیل یک شکست به ایران نا امید شد، به سمت توسعه جنگ نرم حرکت کرد و در این راستا سرمایه گذاریهای جدی کردهاند. دشمن در این راستا تلاش دارد روی اذهان مردم از طریق رسانهها اثر بگذارد. ممکن است در رأس برخی جریانهای نفوذ، یک جاسوس دشمن نیز وجود داشته باشد؛ به عنوان نمونه یک جاسوس انگلیسی چند سال پیش بازداشت شد که چندین خبرنگار و هنرمند تحت نفوذ او بودند.
سردار افشار با اذعان به اینکه در هیئت حاکمه کشور نیز افراد و جریانهای نفوذی وجود دارند، گفت: این افراد با تصمیمات خطرناکی که در حوزههای مختلف به ویژه اقتصادی اتخاذ میکنند، باعث ضربه زدن به کشور به نفع غرب میشوند.
وی با اشاره به تلاش جریان نفوذ برای اثرگذاری در همه بخشهای کشور، اظهار کرد: جریان نفوذ در عرصههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی اثرگذار هستند. این جریان تلاش میکند با فشار به افکار عمومی به آنها این فکر را تزریق کند که حل مشکلات کشور در قبال معامله با غرب است.
انتهای پیام/
آیا انتخاب وزیر (سمت یا صمت ) با آن " پیشینه طولانی خارج از ایران " و " اکنون با این عملکرد ضعیف .." که نمایان است ، قسمتی از یک طراحی خیانت و نفوذ نیست..
رهبرا.. به داد امت برسید.
یا حق
آیا انتخاب وزیر سمت با آن " پیشینه طولانی خارج از ایران " و " اکنون با این عملکرد ضعیف .." که نمایان است ، قسمتی از یک طراحی خیانت و نفوذ نیست..
رهبرا.. به داد امت برسید.
یا حق