رئیس اتحادیه موسسات و دانشگاه های غیر انتفاعی به بیان توضیحاتی درباره حواشی مطرح شده پیرامون جذب فرزندان اعضای هیئت علمی و تفاوت هایی که بین آنها و دیگران اعمال می شود پرداخت.

علی آهو منش رئیس اتحادیه موسسات و دانشگاه های غیر انتفاعی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره امکان پذیر بودن انتخاب فرزندان اعضای هیئت علمی در رقابت فرایند جذب با یک فرد معمولی گفت: اگر یک فرد معمولی در رقابت با فرزند عضو هیئت علمی که متقاضی جذب هیات علمی شدن باشند قرار بگیرد که در شرایط مساوی و یا نزدیک به هم باشند ممکن است فرزند عضو هیئت علمی انتخاب شود و اصلا انکار نمی کنم که این اتفاق امکان پذیر نیست.

آهو منش تاکید کرد: اگر این دو فرد نزدیک به هم باشند  احتمالا ممکن است که فرزندان به اصطلاح هیئت مؤسس دانشگاهی را برای جذب انتخاب کنند، اما این حادثه ممکن است در هر دانشگاهی اتفاق بیفتد.  

آهو منش ادامه داد: اگر هم به فرض این اتفاق بیفتد درصد آن خیلی پایین است زیرا درصد خیلی کمی از اعضای هیئت علمی در دانشگاه های غیر انتفاعی استخدام می شوند.

او در ادامه درباره طولانی شدن فرآیند بررسی پرونده اعضای هیئت علمی متقاضی جذب در دانشگاه های غیر انتفاعی گفت: خیر این اتفاق نمی افتد و این مسئله ربطی به جذب هیات علمی در دانشگاه های غیر انتفاعی ندارد. طولانی شدن فرآیند جذب مربوط به هیئت تحقیق است و هر عضو هیئت علمی که بخواهد وارد دانشگاه شود باید از طریق فراخوان جذب وارد شود. 

 رئیس اتحادیه موسسات و دانشگاه های غیر انتفاعی بیان داد: وقتی فرد به دانشگاه وارد می شود و فرآیند مصاحبه به اتمام می رسد پرونده به هیئت اجرایی جذب استان ها ارسال می شود. این هیئت های اجرایی جذب از این افراد تحقیق می کنند تا این فرد با معیارهای جذب سنجیده شود. این گزینش برای تمام هیات علمی های دانشگاه ها وجود دارد.

آهو منش افزود: ضوابط جذب را شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین کرده است. تحقیقات برای جذب هیات علمی بر اساس این ضوابط است و ممکن است در این مرحله فرآیند بررسی پرونده طولانی شود. وقتی پرونده از هیئت گزینش ارسال شود  و شورای مرکزی جذب فرد را معرفی کند تا  به شورای مرکزی جذب وزارت علوم  ارسال شده و اعلام نظر شود ممکن است بین دو تا حداکثر چهار ماه طول بکشد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Australia
ناشناس
۱۳:۲۹ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
فرزندان هیئت علمی درنتیجه خیلی مفید واقع نشده اند و بیشتر تلاش برای ادامه انحصار حرفه که نامشان ادامه پیداکند بوده است و همینطور برای اکثر اقازاده ها که انگیزه اصلی فراموش شده است و شرط نیت واقعی را ندارند.
Australia
ناشناس
۱۳:۲۹ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
فرزندان هیئت علمی درنتیجه خیلی مفید واقع نشده اند و بیشتر تلاش برای ادامه انحصار حرفه که نامشان ادامه پیداکند بوده است و همینطور برای اکثر اقازاده ها که انگیزه اصلی فراموش شده است و شرط نیت واقعی را ندارند.