به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: پس از رهاسازی دلفین به دست دو صیاد تنگستانی که اوایل اسفند رخ داد، به تازگی شاهد دومین رخداد زیست محیطی امیدبخش بودیم که این بار در نخل تقی عسلویه اتفاق افتاد.
فرهاد قلی نژاد افزود: صیادان این شهر دلفینی را که در تورشان گرفتار شده بود، رها کردند تا به دریا برگردد.
او ادامه داد: اقدام صیادان تنگستانی در رهاسازی دلفین بازتاب خبری بسیار اثربخشی داشت و از همین در کمتر از دو هفته از آن تاریخ، دومین مورد نجات و رهاسازی دلفین صورت گرفت.
بیشتر بخوانید
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اهمیت حفاظت از گونههای ارزشمند دلفین به ویژه دلفین گوژپشت خلیج فارس برنامه اقدام حفاظت از این گونه در حال تدوین است که با تدوین این برنامه با شناسایی عوامل آسیب رسان اقداماتی برای حفاظت موثر از آن صورت میگیرد.
قلی نژاد گفت: اکنون هم اقداماتی برای حفاظت از این گونه در حال انجام است و در سالهای اخیر برنامههای آموزشی متعددی برای آشنایی مردم و جوامع محلی با گونه دلفین و اهمیت حفاظت از آن اجرا شده است.
دلفین گوژپشت، از سال ۲۰۱۵ به عنوان گونه در معرض خطر انقراض در فهرست قرمز اتحادیه بینالمللی حفاظت از محیط زیست (IUCN) قرار گرفته است.
این گونه به علت حضور در زیستگاه ساحلی با عمق کمتر از ۲۵ متر به شدت در معرض تهدید عوامل انسانی مانند ادوات صیادی قرار دارد.
انتهای پیام/ک