به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه چاتنی کدوحلوائی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
کدوحلوائی خرد کرده..... ۱ کیلوگرم
سیب خرد کرده.... ۲ عدد
پیاز خرد کرده..... ۲ عدد
سرکة سیب ....... ۶۰۰ میلی لیتر (حدود دو و یک دوم پیمانه)
شکر...... ۱۰۰ گرم
کشمش..... ۳۰ گرم
پوست پرتقال رنده کرده ..... ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد کرده...... ۱۰ عدد
زنجفیل رنده کرده... ۱ قاشق چایخوری
نمک دریا ..... ۲ قاشق چایخوری
روشتهیه
کدوحلوائی، سیب، پیاز و سرکه را در قابلمة مناسبی بریزید و ۱۰ دقیقه روی اجاق بجوشانید. آنگاه شکر، کشمش، پوست پرتقال، چیلی، زنجفیل و نمک را بیفزائید و بگذارید شکر حل شود و چاتنی بپزد. در حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد تا چاتنی آماده شود. در این میان، گاهی چاتنی را هم بزنید تا ته نگیرد! همینکه چاتنی خنک شد، آن را در شیشة استریل کرده بریزید و درش را محکم ببندید.
خواص کدوحلوائی
کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است و همچنین حاوی بتاکاروتن است که به جلوگیری از آسیب UV و بهبود بافت پوست کمک میکند. این کار به ارتقا تولید کلاژن کمک میکند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست شما میشود. پوست را از آسیب شدید محافظت میکند، که مسئول ایجاد چین و چروک و حتی سرطان پوست است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/