به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، طبیعتا دولت سیزدهم اولین دولتی است که پس از دهه چهلم انقلاب اسلاب اسلامی و بیانیه گام دوم قرار است روی کار بیاید؛ ویژگی که هیچ کدام از دوازده دولت قبل نداشتند؛ حال سوال اینجاست که آیا این موضوع تاثیری هم بر روند این دولت ایجاد خواهد کرد؟
محمدعلی پورمختار نماینده مجلس هم تحقق بیانیه گام دوم را مربوط به دولت دانست و گفت: دولت باید بیش از ۲ قوه دیگر بر روی این موضوع کار کند و با تشکیل کمیسیونهای ویژه، ماموریتهای هر کدام از وزارتخانهها و داشتن امکانات نیروی انسانی کافی و اختیاراتی که دارد، به این موضوع بهطور ویژه نگاه کند؛ اگر این اتفاق بیفتد، طبیعتا کار راحتتر خواهد شد تا اینکه بخواهیم آن را تبدیل به قانون کنیم و بعد از آن دولت نظرات دیگری در حوزه قانون و نحوه اجرای آن داشته باشد و باز عملیاتی نشود.
حسن بیادی دبیرکل جمعیت جوان آبادگران ایران اسلامی هم در این زمینه گفته است که هر کسی که دل به این نظام مقدس دارد وظیفهمند است که جهت اهداف عالیه نظام و تحقق منشور گام دوم انقلاب اسلامی تلاش نموده و برنامه داشته باشد؛ مخصوصا دولتهایی که قرار است در آینده مسقر شوند باید دارای چنین ویژگیهایی باشند و از بهترین مدیران عملیاتی و نیروهای متجرب و اجرایی و نیز با روحیه جوان و پرکاراستفاده نمایند، اگرچه قوای دیگر و نهادها و سازمانهای غیر دولتی و نیروهای مسلح هم باید چنین سیاستی را در پیش رو داشته باشند تا بتوانند بایک مدیریت یکپارچه و پرهیز از مدیریتهای جزیرهای کشور و نظام اسلامی را به سرمنزل مقصود برسانند.
محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم تاکید کرده است که باید یک جریان انقلابی در انتخابات ۱۴۰۰ روی کار بیاید و با مجلس انقلابی و قوه قضائیه انقلابی دست در دست هم داده و با تعامل و همکاری سیاست گذاری لازم برای اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب را آغاز کنند.
موضوعی که سیدیاسر جبرائیلی کارشناس مسائل سیاسی در توئیتر خود در زمینه آن نوشته که برای تحقق دولتی انقلابی، مکانیزم سنتی ائتلاف که خروجی آن یک فرد است باید کنار گذاشته شود. کسی که شب ثبتنام تصمیم به حضور میگیرد، بیشک نه تیمی برای اداره کشور دارد نه برنامهای. افرادی که تصمیم به حضور دارند، تیم خود را معرفی کنند و بدنه عظیم جریان انقلاب تصمیم آخر را بگیرد.
حجت الاسلام ثقفی استاد دانشگاه هم با تاکید بر دولت گام دوم انقلاب گفته است که ما امروز از گام اول خارج شدهایم و باید گام دوم را خوب شروع کنیم. بر اساس آن چه از مکتب انقلاب اسلامی فهم میشود، مهمترین هدف انقلاب اسلامی تحقق دولت اسلامی است. همه اهداف و آرمانها معطوف به ساخت دولت اسلامی است.
او درباره مصادیق این دولت هم گفته است که موضوع تشکیل دولت اسلامی در تعابیر دیگری نیز از سوی رهبر انقلاب مطرح شده که همان تشکیل دولت جوان اسلامی، فتح خرمشهرهای دیگر و ... است که باید در این خصوص صاحب نظران اندیشه کنند و باید در عدالت، اقتصاد و عزت و روابط بینالملل به فهم تخصصی برسیم. این ها نگاه کلی است با توجه به مکتب انقلاب اسلامی و این فهم، عقبه دانشی میخواهد. هدف این دورهها آن است که اساتید این نگاه را بپذیرند و این نگاه ترویج شود. قرار نیست اساتید طراحی راهبردی کنند؛ بلکه هدف آماده سازی کسانی است که این اندیشه را تبیین کنند و فهم مشترک در نگرش به این بیانیه ایجاد نمایند. در مراحل بعد باید به فهم مشترک بر اساس کلمه توحید و توحید کلمه برسیم.
علاوه بر این یکی دیگر از بندهای مهم این بیانیه مفهوم عدالت است.
عدالت مفهومی است که محمد صادق کوشکی استاد مطالعات منطقهای دانشگاه تهران به آن اشاره می کند. وی با بیان اینکه بیانیه گام دوم، نقشه راهی است که باید تبیین و تفسیر شود درباره آن گفته است که در این بیانیه دو روایت از عدالت وجود دارد؛ روایت اول در حوزه برکات انقلاب اسلامی در حوزه عدالت است. بیانیه گام دوم ملموسترین و ضرورری ترین بخش عدالت یعنی توزیع امکانات را مطرح کرده است.
او در ادامه بیان کرده است که یکی از اولین اقدمات و حرکاتی که خرداد سال ۱۳۵۸ شروع شد، تشکیل جهاد سازندگی بود که با فرمان مستقیم حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت؛ ایشان این نهاد عدالت را در ضروریترین حالت خود یعنی توزیع امکانات اولیه در نظر گرفته بود. وقتی در قسمت توصیه بیانیه باز هم بحث عدالت مطرح میشود، نگاه به این ارزش متفاوت میشود. در این بخش بیانیه عدالت به معنای مبارزه با فساد و از بین بردن فساد است؛ یعنی وقتی فساد از بین رفت آنگاه میتوانیم از عدالت صحبت کنیم. در واقع فساد در این بخش به معنی در هم ریختگی در عرصههای مختلف است.
وی با بیان اینکه نگاه رهبری در بحث عدالت کاربردی و عینی است هم افزود که رهبری در بیانیه گام دوم به عمد در حوزه مباحث تئوریک عدالت خیلی ورود نکرده؛ چرا که آن چیزی که از عدالت برای مردم مهم است مباحث نظری نیست، بلکه محصول و ثمره عدالت مهم است.
انتهای پیام/
باید رای دهید تا صالح و دلسوز و وطن پرست و جوان نخبه
سر کار ایند
اگر رای ندهید .هر نالایق و بی دین و اخلاق سرکار میاید و
ملت زجرش را خواهند کشید
سعی کنید .در سرنوشت خودتون دخیل باشید .ولی فقط با تحقیقات خودتان در مورد طرف مربوطه
مشکل دزدی .اختلاس .احتکار و زدو بند و پارتی بازی دولتمندانی است که 4 دهه در قدرت هستند و
برای خودشان یار و قال استخدام کرده اند و
همدیگر را پوشش میدهند
مشکل عدم شفاف سازی است که همه پشتش قایم شده اید
اول از خودش شروع کند و بعد مجلس و وزرا و سایرین
بزرگترین عامل در فساد اقتصادی .اخلاقی ووووو عدم شفاف سازی بوده و هست
عدم شفاف سازی مثل ماسک جلوی اشکار شدن خلاف هاست
مشکل ایران با تغییر دولت و رئیس جمهور حل نمیشه { اگه قرار بود درست بشه تا حالا شده بود }
تا همه کارها به روال عادی برگرده
تا همه کارها به روال عادی برگرده
کمبود بودجه تامین بشه?
وکمبود بودجه تامین میشه
شما بعد 8 سال هنوز نفهمیدید پایه دولت دوازدهم چیه اونوقت از الان پایه دولت سیزدهم رو مشخص میکنید؟
کمبود بودجه تامین میشه
همه ی کارهای اداری دیگه هم همینجوری اند. برای یه کار اداری کوچیک باید ۱۰ بار مراجعه کنیم تا یه امضا بگیریم. هر جایی رو هم که نگاه میکنیم همش صف و صف و صف های طولانی و .... من فقط انتظار دارم کارها منظم و طبق قانون انجام بشه و نظارت دقیق هم وجود داشته باشه.
کمبود بودجه تامین میشه
کسی به فکر اسلام و مردم نیست این واقعیته . کم کمش تا حالا اینجور بوده . دیدیم که می گیم yjc عزیز . قصه مظلومیت مردم سری دراز داره به درازی بازی های سیاسی و جاه طلبی و قدرت طلبی و دنیا طلبی مسئولینی که حق را زیر پا گذاشتند و رفتند ، و می آیند و می روند .
اگر حضرا ت گوش به فرمان رهبری بودند و با سادگی و سختی و درد مردم همنشین بودند و خدمت به خلق را در محضر خدا درک می کردند وضع ما الآن این نبود .
خدا بدتر از این را برای مردم نخواد و به صدیقین و غیرتمندان این امت قدرتی بدهد تا شاید فرجی در کار ایجاد بشود .
بیار رای باید داد تا پخته شود رای درست .هههه
دیگران رای دادن ما بدبخت شدیم
ما رای بدیم دیگران بدبخت بشن!!
خیلی گلی
اگر رئیس جمهور درست کارنکرده مقصر کسی است که صلاحیت وی را تایید کرده
به نظر میرسد دوتابعیتی باشد
کار چهل ساله دولت مردان
اصلا بشینن خونشون و حرف نزنن.همین کافیه.
حداقل دیگه وضاع بدتر نمیشه
هر چی گران میکنند بیشتر میخرن
کمبود بودجه تامین میشه
ایران ۱۴۰۰ایران ابر پروژه های جهانی است. ایران۱۴۰۰،ایرانی با مردمان فهمیده و هوشمند و ریس دولتی نخبه و باهوش و زحمتکش و دست پر است.
ایران ۱۴۰۰ایران سازی هر چه بیشتر و ایران ساخت صفر تا صد است.
ایران ۱۴۰۰ایرانی است که مرکز تجارت و سازندگی و ترانزیت و تولیدی جهانی است.
ایران ۱۴۰۰ انتخاب تک تک ما ایرانی ها است در به ریاست نشاندن فردی که در آبادانی و خدمت به سرزمینش و مردمانش شب و روز نشناسد.
به هرکی رای بدیم فرقی به حال مردم نداره،همشون به فکر منافع خودشونن اینو دیگه ثابت کردن چهل ساله
هر چی گران میکنه مردمانش بیشتر میخرن
کمبود بودجه تامین میشه
و هر آنکه هم در انتخاب فردی کارکشته و نخبه شرکت نکند یقینا ایرانی و مسلمان نیست.
تمام چهرهها تکراری و شناخته شده هستند
تا حالا که هرکس انتخاب شده اول تائید صلاحیت شده بعد مردم رای دادند
یعنی قبل از انتخاب مردم رییس جمهور تعیین شده است
به امید سروری ایران و ایرانی و اسلام در جهان
چرا دارین یکسره آدرس سعید جلیلی رو میدید؟ :))
کمبود بودجه تامین میشه که هدف اصلی دولته
یقین بدان همان سیاست رانت و اختلاس و خرج کردن ثروت ایران در کشورهای دیگر خواهد بود