المان والفجر (شهدای غواص عملیات والفجر ۸) و المان تپه نور الشهدا (یادمان شهدای گمنام) در شیراز رونمایی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، قائم مقام شهردار شیراز در آیین رونمایی از المان تپه نورالشهدا واقع در میانرود، گفت: نامگذاری ۲۲ اسفند به نام شهدا و رونمایی از دو یادمان شهدا در آستانه سال جدید و مصادف با اعیاد شعبانیه، تجدید میثاقی با شهدای گرانقدر و آرمان‌های امام راحل است.

آرش فرج‌زاده امروز اظهار داشت: اراده محکم شورا و شهرداری در اجرای پروژه‌های متعدد در ماه‌های اخیر نشانگر عزم راسخ مسئولین به ویژه مدیران امور شهری برای خدمتگزاری به مردم در ابتدای دهه پنجم انقلاب است.

فرزاد میرزایی شهردار منطقه ۹ نیز در رونمایی از المان والفجر (شهدای غواص عملیات والفجر ۸) و المان تپه نور الشهدا (یادمان شهدای گمنام) گفت: احداث یادمان‌های مفهومی محور برنامه‌های شهرداری بوده و در این باره المان شهدای غواص که هم اکنون در میدان والفجر نصب شد تداعی‌گرشهدای غواص عملیات والفجر هشت در ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ است که رشادت‌های آن‌ها بر هیچ کس پوشیده نیست.

به گفته او، گرامی‌داشت یاد و نام خاطره شهدای دفاع مقدس جزء رسالت‌های شهرداری است و در این باره امروز و در ابتدا در میدان والفجر شیراز تندیسی با ارتفاع ۸.۵ متر نصب کردیم که از محور آسفالت حدود ۱۰ متر ارتفاع دارد و بلندترین المان شهر شیراز خواهد بود و یادآور نام شهدایی خواهد بود که مردانه با دشمن جنگیدند و در روز‌های آتی برروی پرچم نصب شده نیز سوره فجر را به صورت نوشته می‌آوریم که یادمانی به تمام مفهوم شود.

میرزایی درباره نصب المان شهدای گمنام در تپه نورالشهدا نیز گفت: دوتن از شهدای گمنام در سال ۹۶ در این محل به خاک سپرده شدند و شهردار شیراز دستور داد یادمانی در خور شهدای گمنام ایجاد شود و شورا نیز درخواست شهرداری را لحاظ کرد.

او در ادامه با اشاره به اینکه ارتفاع یادمان شهدای گمنام نیز ۷ متر است و ۱۲۵۰۰ متر مربع از محوطه طراحی شده و ۹ میلیارد نیز برای آن هزینه آن شده اظهار داشت برای برنامه‌های امروز ۲۰ نفر از خانواده شهدا را دعوت کردیم و تصاویر شهدا نیز در این دو یادمان نصب می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز دراین آیین رونمایی گفت: فضای امروز بسیار با فضا‌های چندسال اخیر متفاوت بود و مرا به یاد چند شهیدی انداخت که کنار خودم و در کنار خودم به شهادت رسیدند.

عبدالرزاق موسوی با اشاره به شباهت این مکان با یادمان شهید چمران در سوسنگرد گفت: شهید باکری خود شهردار بود و ۲۵ اسفند نیز روز شهردار است و من بهتر است در این آیین از این شهید بزرگوار نیز یاد کنم.

او در ادامه با عذرخواهی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، به تقدیر از شهرداری شیراز در پیگیری امور فرهنگی و عمرانی در کنار یکدیگر پرداخت و گفت: ساخت این یادمان از تمام فعالیت‌های شهرداری شیراز برای من با ارزش‌تر است.

او تصریح کرد: امروز بزرگترین ماموریت همه نهاد‌هایی که مدعی خدمت به مردم هستند این است که باید در جهت شهدا حرکت کنند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید جدی گرفته شود که البته این مهم در شهرداری به خوبی لحاظ شده است.

موسوی با اشاره به اینکه نگریستن به این یادمان باید باعث تداعی راه شهدا و رزمندگان می‌شودگفت: باید در مسیر شهدا حرکت کرد و ما که درباره آن‌ها حرف می‌زنیم باید روش زندگی آن‌ها را هم سرلوحه عمل خود قرار بدهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس که امام جماعت مسجد منطقه ۹ نیز هست از رئیس شورای شهر شیراز خواست در هیات امنای مسجد این محل عضو شود تا اقدامات فرهنگی این منطقه بهتر پیگیری شود.

محمد صادق محرابی گفت: هرجا مسجد احیا شود و شهدا قدر دانسته شوند آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌ابد و ارزش‌ها احیا می‌شوند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.