کشاورز هندی در دوران قرنطینه کرونایی خودروی خورشیدی ساخته است که قادر است با یک شارژ کامل ۳۰۰ کیلومتر مسافت طی کند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع گسترده کرونا در بسیاری از کشور‌های جهان قرنطینه سراسری اعمال شد. اعمال قرنطینه سراسری در حالی که از طرفی موجب خسارات زیاد به کسب و کار‌ها شد، اما برای برخی نیز فرصتی ایجاد کرد تا ایده‌های خلاقانه خود را عملی کنند. مانند یک کشاورز اهل کشور هند که در زمان قرنطینه اقدام به ساخت یک خودروی خورشیدی کرد.

«سوشیل آگاروال»، یک کشاورز اهل منطقه «مایوربهانج» در ایالت اودیشا هند وسیله نقلیه چهارچرخی را طراحی کرده که با باتری خورشیدی کار می‌کند. خودروی طراحی شده آقای آگاروال مجهز به موتور ۸۵۰ وات و باتری ۱۰۰Ah/۵۴ است که تنها با یک شارژ کامل می‌تواند مسافت ۳۰۰ کیلومتر را طی کند.


بیشتر بخوانید


این کشاورز مبتکر که یک کارگاه خانگی دارد به یکی از رسانه‌های محلی هند گفت که ایده ساخت این وسیله در هنگام قرنطینه ناشی از شیوع کرونا به ذهنش رسید. بنا به این گزارش خودروی طراحی شده آگاروال که با انرژی خورشید شارژ می‌شود با یک شارژ کامل ۳۰۰ کیلومتر حرکت می‌کند. بنا به گفته این کشاورز باتری خودروی مذکور در مدت زمان ۸.۵ ساعت به طور کامل شارژ می‌شود.

او در این باره گفت: «این باتری‌ها عمر زیادی دارند، دست کم تا ۱۰ سال. من تمام طراحی این خودرو از جمله سوارکردن موتور، تنظیمات برقی و غیره  را در کارگاه شخصی خودم به همراه دو مکانیک دیگر و یکی از دوستانم که مشاور برق خودرو بود انجام دادم. حدود ۳ ماه طول کشید تا این خودرو طراحی و ساخته شود.»

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹
درود و خداقوت بر مهندس هندی خودکفا بی زحمت دستور ساختش رو برای همه بفرستید تا هر کسی برود وسایلش را در خانه اش تهیه کند و با سلیقه خودش یه خودروی خورشیدی خانوادگی جادار برای خودش بسازد
آخرین اخبار